onsdag 10 april 2019

Hella rallye 3003 compact

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! The hard-wearing plastic housing can also withstand extremely heavy loads. Stabilt hus, HighBoost-reflektor och klart glas.


En lättplacerad strålkastare som ger en ljusbild med mycket bra längd och bredd. Med en diameter på 1mm passar den bra på de flesta bilar. Compact-serien är en förminskad utgåva av de traditionella "stora" lyktorna.


Extraljuset har stabilt hus, High Boost-reflektor med klart glas. Ett blåtonat glas gör att strålkastaren ger ett vitare, mer dagsljusliknande ljus. Lägg till i favoritlistan. Speed Start Slim Ballast 60W 12V.


Compact -serien är en förminskad utgåva av de traditionella "stora" lyktorna. Halogen lampan ger dig ett kraftfullt ljus i en klassisk design. Extraljus med High Boost-reflektor och klart glas som ger optimalt ljusutbyte.


Hella rallye 3003 compact

Kan valfritt användas med eller utan positionsljus. Beställningsvara-25%. NBB Alpha 2LED-Positionsljus 2-Pack. Bosch Rallye 1Xenon. Vision X Reflex 10x10W Light Bar. Läs testet genom att klicka här. Hella Jumbo 3Xenon. Då har du kommit rätt, vi har även färdiga paket till din bil. E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Kvalité för hemmafixare och proffs.


Hella rallye 3003 compact

Sveriges största sortiment av prisvärda aluminiumfälgar, däck och batterier online och i butik. Hos oss hittar du allt du behöver för din bil, båt och hobby. Fjärrstrålkastare med High Boost-reflektor och klart glas. Svart hus med silverfärgad sarg.


Ljuslängd vid lux: 4meter. Detta extraljus är byggt för att tåla. Lätt att installera till många slags bilar på grund av den lilla storleken. OLEDONE 10W Cree-LED Flood.


Hella rallye 3003 compact

W Mini LED Cree-chip "Mellanbred spridning" Rekomenderat pris. Förkromad plastsarg.


Paketet innehåller extraljus, universal extraljushållare, universal V ledningssats, extraljusstag och V glödlampor. Några med extra kabelhål. Två crome ringar, en grå ring.


En lamphållare för postitionsljus, komplett med gummiringen. Skruvar till ringarna, två muttrar och en bygel för ljuskälla.


En strålkastarinsats med spricka i. HELLA Rallye -lisävalot antavat erinomaisen valotehon ja ovat kestäviä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.