tisdag 5 februari 2019

Lighton snabbfäste

Light on extraljusfäste, ett mycket robust och säkert snabbfäste för dina extraljus. Det har alldrig varit enklare att skydda sig mot stöld av dina extraljus.


Plåt du monterar fast mot stötfångaren. Castor är en kraftfull in-ground markspot som lyser upp riktigt stora trä så som ädellövträd. LightON som gäller eller nån som har byggtips? Blev av med mina extraljus igår och jag är inte så jävla sugen att bli det igen.


NBB Alpha 2- xenon med light on snabbfäste. Fint skick Obs ring endast, lånad bild- mina är utan reflektor. Avtagbart snabbfäste för extraljus. Passar på alla bilar där ett vanligt nummerplåtsfäste går att montera.


Fästet är svensktillverkat i pulverlackat stål och har oerhört bra rostskydd. Quicklightfästena ser lika fina ut efter år som dagen de monterades. Svenska Redskapsfabrikens snabbfäste tillverkas utifrån din maskins infästningsmått för absolut bästa passform.


Våra snabbfästen tillverkas i Sverige och finns med både hydraulisk och halvautomatisk låsning. Kompakt, robust och säkert symmetriskt snabbfäste. Stålgjutna snabbfästen med framaxellås! En säker lösning för alla grävmaskiner, oavsett styrsystem, maskinstorlek och ålder.


Det är ganska enkelt det vi sysslar med - belysning för utemiljöer med 12V (trygg svagström). Vi fokuserar på dig som privatperson och vi utvecklar produkter som är enkla och snygga med kvalitet som är anpassade för våra klimat här uppe i norr. Snabbfäste för extraljus. Q- light extraljusfäste (extraljusbåge) för upp till 2st extraljus.


Lighton snabbfäste

Tillverkad av aluminiumrör med naturanodiserad ytbehandling som standard. Valfri kulör som tillval. Monterad på ett specialbyggt extraljusfäste i aluminium (låg vikt) komplet.


Parallellstaget kan du välja färg på. Svart, silver eller blått. Men jag har dem monterade i LightOn snabbfäste = demonterbara på sekunder. Så man behöver inte ha dem monterade och förfula i onödan.


Jag har upplevt en älgkrock, det är den enkla förklaringen till varför jag har extraljus. Med denna båge behöver du aldrig vara rädd för att få dina extraljus stulna då du enkelt.


Lighton snabbfäste

Hitta billigaste Extraljus lighton båge hos AllaAnnonser. Lighton båge från alla köp sälj marknader i Sverige. För att demontera extraljusen: Lossa de två skruvarna som håller nummerplåten. Vik ner fästet, dra isär snabbkontakten.


NBB 2Xenon Pencilbeam (original, inte "fulxenon"). Cyklingen blir bättre med Bontrager Micro Remote-hållare. Quick-Light snabbfäste för st eller st extraljus.


Led extraljus inklusive snabbfäste och kablage, Fri frakt på hela paketet! Det är ett snabbfäste där man lossar fästen med en specialnyckel (bakom den svarta hattarna på den ena bilden). I originalutförande så är det vingmuttrar för att lossa bågen.


Lighton snabbfäste

Du har inga notifikationer. Här i Stockholm finns det allt för många klåfingriga typer och inkompetenta parkerare för att man ska vilja riskera en uppsättning xenonextraljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.