fredag 8 februari 2019

Kristallplafond badrum

Hos HTH får du inspiration, goda råd och vägledning till din badrumsdröm. Upp till 20% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK!


Få anbud från hantverkare gratis för ditt nya badrum. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.

Det klassiska utseendet finns givetvis kvar samtidigt som de har moderniserats. Nu går det likabra att sätta upp en kristallkrona till badrum som att låta den hänga över finbordet i matsalen.


Tänk dig när du tänder badrumskristallen och de krispiga vackra ljusslöjorna kastas ut i badrummet och avger sin magi på väggarna och tak. Vare sig du är på jakt efter något klassiskt och elegant eller modernt och glittrigt så hoppas vi att du hittar en kristallplafond som uppfyller dina önskemål här. Liknande produkter. Placera din kristallplafond i badrummet, hallen eller sovrummet.


En kristallplafond lämpar sig bra till ett rum där det till exempel är lite lägre till tak. Också om man vill placera flera lampor av kristall i ett mindre rum ser det bättre ut med plafonder.


I sortimentet finns det plafonder i guld eller i krom.

Klassisk kristallkrona eller exklusiv kristallplafond gör hemmet extra lyxigt! Hos LampGallerian hittar du alla slags kristallampor till tak och badrum. På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment av plafonder för alla stilar. Det kan vara svårt att få platsbyggda lösningar att se ut som originalinredning, men det finns vissa saker som till exempel innanförliggande luckor och lådor som är ett äldre sätt att bygga skåpsinredning.


Se hela drömvillan här. Hellekis kristallplafond, från välkända Markslöj är en vacker badrumslampa med kromfärgad metallram och prismor i glas. Hellekis badrumsplafond kan givetvis placeras i andra rum i ditt hem men om du önskar ge ditt badrum det där lilla extra så är detta lampan för dig! En vacker rund kristallplafond som är anpassad till att ha i badrummet.


Ger ett bra ljus och ger rummet en lyxig känsla. Finns även i en fyrkantig variant. Lite unik i designen med de hängande prismorna nedtill, vilket också är en härlig fördel! I form och design blandas den klassiska stilen med nytänkande.


Plafonder påverkar rummets ljus enormt och passar överallt där man behöver bra ljus - oavsett om det är i köket, sovrummet, badrummet eller vardagsrummet. Plafondlampor tar ingen plats då dem sitter tätt emot taket och är jämfört vis mot inbyggnadslampor som monteras in i taket, mycket lätta att sätta fast i och enkla att byta ut.


Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. T 3kristallplafond är en badrumslampa som ger ditt badrum det lilla extra med sina gnistrande prismor.


T3kräver fast installaltion och är godkänd för badrum med IPklass21.

Kromad stomme dekorerad med vackra maskinslipade glasprismor. Handla enkelt online hos Ellos. Vätö kräver fast installation. Med badrumsbelysning skapar du atmosfär och rum.


I ett badrum är det bra att satsa på olika former av punktbelysning och komplettera med en god allmänbelysning. Badrumsbelysning är mer än bara ljus. Här hittar du också bastubelysning.


Hitta din unika badrumsbelysning hos oss på Lampan. Belysning till badrum ska vara snyggt och ge bra ljus. Handla för över 500kr och få gratis frakt! Vi har det bredaste belysningssortimentet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.