tisdag 29 januari 2019

Irislights rea

Irislights rea

Nya produkter och många nya erbjudanden presenteras varje vecka hos Nordic Nest. Dom senaste trenderna. Inredningstips och stilar.


Irislights rea

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Med våra vackra texturer och mängder av färger kan du skapa dig din alldeles unika känsla. Oavsett om det är till en plats för kontemplation och lugn eller för lek och glädje så har vi en ljusslinga som passar. Välj bland ett stort utbud och hitta ditt fynd idag.


Irislights - Hetaste trenderna och populäraste varumärkena. Lys upp ett dukat bor en praktfull vas, en byrå, en stege eller en vacker väggspegel genom att låta stämningsfullt ljus lysa från ljusslingan med handvirade trådar och bollar i olika färger. Kombinera det naturliga i svensk design med orientens färgsprakande fantasi.


Med denna belysning skapar du stämning året om. Vi har också extra lampor till ljusslingorna, som kan köpas i 10-pack här i webshopen. Fin ljusslinga med färgglada bollar från IrisLights.


Passar i barnrummet eller vilket annat rum som helst! På ljusslinga sitter stycken lampor. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Se hela vårt sortiment och shoppa online i vår webshop.


Lys upp ett hörn, det dukade bor en praktfull vas eller din väggspegel genom att låta det stämningsfulla ljuset silas genom dessa handgjorda bollar av tråd. Passa på att fynda inredning, möbler och design med kraftigt nedsatta priser i vår REA ! Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse hos oss.


Irislights rea

Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du detta. Upptäck ett stort utbud heminredning, belysning, tapeter, dekorationer och mycket mer – allt till bästa pris! Greengate erbjuder ett brett sortiment till köket i form av porslin och textil med glada färger och mönster, det finns också plåtburkar, dukar, löpare, kuddfodral, överkast och andra detaljer till ditt hem. Ljusslingor med bollar online hos ShopAlike!


Vi har ett stort utbud av produkter för lek och inredning med favoriter som muminprodukter, muminmugg, comotomo, maileg och dockserviser. Graphic Grey 35-ljus Gr. LED-slinga med utbytbara lampor. Alltid fri frakt och öppet köp!


Multiholk är en kombinerad fågelholk och fågelbor utformade som en serie små hus med multifunktion. I serien finner ni sockerbitsfunkis såväl som det traditionella svenska torpet.


Med lampor kan du skapa ljus hemma året om. Vi har taklampa, bordslampa, glödlampa och lampskärmar. Placera ut dem och gör hemmet till en ljuspunkt varje dag. Jb Home erbjuder omsorgsfullt utvalda produkter och tjänster inom inredning och design som berör, modern, industriell och bohemisk inredning.


Prishistorik, statistik och insikter för Iris Lights Balls 35L (9m ). Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet. I VÅR LAGERBUTIK Här kan du handla i vår webshop och hämta din order i vår lagerbutik, slipp onödig frakt. Buy Vipp products at vipp.


Gratis frakt vid köp för över 8SEK × Varna är lagd i varukorgen. Denna pin hittades av therandomhead _. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Under dagen så fick jag en liten stund för mig själv. Så härligt, så jag passade på att vila, surfa nya träningskläder (ja, jag har nog fasiken fastnat! Äntligen,wohooo!) så jag surfade in hos Ellos, som jag nyligen börjat få lite koll på. Vårt sortiment består av charmiga, klassiska och stilrena produkter som förgyller barnens rum och som bidrar till att skapa ett lugnt och harmoniskt universum till de små.


Nu kör vi rea i butiken ett tag framöver. Behöver sälja för att kunna köpa in nytt och fint inför våren, som jag för övrigt längtar något så fasligt till.


Den 16- januari drar jag och Lars till Formex-mässan i Stockholm. Vi måste därför tyvärr hålla butiken stängd då. Men efter regn kommer sol och också massa nyheter i. Hur coola som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.