onsdag 10 oktober 2018

Uv lampa naglar kicks

Bland de enda i Sverige med några av de mest ledande varumärkena. Inredning i alla prisklasser och för alla hem. Stort utbud av lampor. Med gelmanikyr och gellack som härdas under en UV - lampa får du på bara några få minuter perfekt proffsmålade naglar vars glans och färg håller i upp till tre veckor.


Du kan välja en av följande timer inställningar: 10s, 30s, 60s, 90s. Du kan annars starta belysningen genom att föra in handen i lampan. Lampan kommer då att släckas efter 1sekunder som standard.


Uv lampa naglar kicks

Vackra naglar kräver nagelvård hemma. En kombination av olika produkter ger dig ett långvarigt resultat och välmående naglar. Nagelolja förebygger och stärker naglar som lätt skivar och flisar sig.


Har du svaga och tunna naglar är ett stärkande nagellack perfekt att använda som baslack. Få snygga naglarAtt ha snygga naglar och händer gör ett mycket fräschare intryck än att ha ovårdade unex.


Om du vill veta vilken UV lampa som är bäst i test för dina naglar just nu så har du kommit helt rätt! Vi har läst alla aktuella experttester, läst bloggar samt andra sociala medier-inlägg och viktigast av allt, vi har tagit reda på vilken mascara vanliga konsumenter tycker bäst om. Upplösningsbar gele för förstärkning av naturliga naglar.


Hög mekanisk resistens men fortfarande ganska flexibel. Lätt att hantera och att ta bort med soak off remover. Syrafri och med bra vidhäftnings förmåga. Rengör Dina händer och naglar.


Rugga" försiktigt upp ytan på nageln med yta på poleringsfilen. Hitta rätt ripp som har rätt passform till Din nagel. Applicera därefter tipparna med medföljande lim.


Fila till kanten med en nagelfil och matta av tippen genom att fila med den finaste ytan på nagelfilen. Få salongsnaglar hemma med ett gellack!


Här finns varianter som kräver UV - lampa och de som används utan. Ett gellack ger ett vackert glossigt resultat som håller i flera dagar utan att skavas bort. Välj bland gellack i massor av snygga färger från högkvalitativa märken som Essie, Sally Hansen, IsaDora och Revlon. Utforska vårt stora utbud av nagelprodukter, manikyr och nagellack.


Vi har allt du behöver för nagelförlängning med Gele, Akryl eller Glasfiber. Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service!


Delbetala i upp till månader. Se urval av UV belysning! Styr eluttag, lampor etc. Var försiktig så det inte hamnar på nagelbanden och om det skulle hända så torka snabbt bort det.


UV - lampa för naglar används dock ofta på salonger, och funkar även bra hemma om du föredrar det. UV-lampan brukar ge bäst resultat. Här hittar du våra favoriter av UV - lampa för hemmabruk!


Uv lampa naglar kicks

Tänk bara på att LED-ljuslampor har en väldigt lång livslängd vilket innebär att de sällan behöver bytas ut. Denna egenskap gäller dessvärre inte UV -nagellampor.


Uv lampa naglar kicks

Med LED sparar du energi och ökar effektiviteten. När du ska fixa akrylnaglar eller gelnaglar som de gör på salong, behöver du rätt utrustning. Fixa dina naglar som proffsen.


Bland annat behöver du en lampa som torkar och härdar dina naglar när du gjort dem för att få absolut bästa resultat. UV, LE CCFL lampor (stora och små).


Gellack ger dina naglar ett hållbart skyddande lager som kan hålla i mer än en vecka. Från Whittar du ett kit med alla tillbehör som behövs för att lägga gellack alá salong hemma, däribland en nagellackslampa som hjälper dig att få den rätta gellackskvaliteten.


Gelen är lätt att ta bort eftersom den kan lösas upp med aceton, precis som akryl. Gelosophy håller väldigt bra, utan sprickor eller lyft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.