fredag 19 oktober 2018

Tryckimpregnerade stolpar bauhaus

Virket är hyvla har rundade kanter och är klassad med sågfallande kvalite G4-2. Alltid dagars öppet köp! Stolpen är tillverkad genom att två trästavar limmats samman till en starkare och mer dimensionsstabil stolpe. Tryckimpregnerad limträstolpe, för fästning av staket.


Tryckimpregnerade stolpar bauhaus

Detta tillverkningssätt minimerar även sprickbildning och skevhet, även om de till viss del är oundvikligt i och med att trä är ett levande material som påverkas av vädret. Varorna säljs i varuhusen med pris per bräda och inte per löpmeter. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Tryckimpregnerade stolpar bauhaus

Stora byggvaruhus med Drive-in. Köp Jämför 100X1IMPR OH KLASS A L=0M. Köp i butik eller online med hemleverans! Trädgårdsarbete eller avkoppling?


Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning. Det viktigaste när man väljer en tryckt stolpe är att man väljer en stolpe som är impregnerad enligt de regler som Nordiska Träskyddsrådet satt upp. Samtliga våra stolpar följer detta regelverk vilket gör att vi lämnar år garanti på hela produktsortimentet.


För tryckimpregnerade stolpar rekommenderar vi spik och skruv i rostfritt stål. Då ska du välja impregnerade reglar Om trä utsätts för fukt under en längre period så ruttnar det och därför behöver alla konstruktioner utomhus och speciellt de som är fast förankrade i mark och vatten, ett fullgott och garanterat rötskydd. Stolpen är impregnerad efter gällande danska regler, vilket betyder att den är fri från krom och arsenik.


NTR-A-stolpar är torkade före impregneringen för att säkra optimal upptagning av impregneringsvätskan. De lämpar sig bäst för stolpar som endast tar upp belastning från. Köp billiga böcker inom bauhaus hos Adlibris.


Tryckimpregnerade stolpar bauhaus

När du köper Impregnerade stolpar kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris. Cylindersvarvade stolpar av senvuxen norrländsk fura, tryckimpregnerade enligt NTR-A. Trästolparna säljes endast i hela buntar.


Köp 95xStolpe Impregnerad hos Byggmax. Standard ru stolpe fra Frøslev i fyrretræ, som er trykimprægnineret i NTR-klasse A, hvilket betyder, den er beregnet til nedgravning.


Fyrås cylindersvarvade tryckimpregnerad stolpe av norrländsk furu. Stolparna är tryckimpregnerade enligt klass NTR-A. Bunt med 84st, (300cm:50st) OBS OBS OBS! VID BESTÄLLNING AV TRÄSTOLPAR MÅSTE DU HA MÖJLIGHET ATT LOSSA MED LASTMASKIN, TRAKTOR ETC.


DET SKALL OCKSÅ VARA KÖRBAR VÄG FÖR LASTBIL MED SLÄP. Multi stolpe för staket Alla tryckimpregnerade stolpar är FSC certificerat, klass A NTR märkt och avsedda att grävas ner.


Hos BAUHAUS hittar du staket vindskydd med tillhörande grindar både i metall och tryckimpregnerat trä i flera olika kulörer. Alla våra stolpar är tryckta med svensk NTR A Standard och finns i olika dimensioner. Till spikreglar och spjälor kan du ofta använda vanlig gran eller furu, men skippa tryckimpregnerade stolpar och använd dessa genuina och miljövänliga ekstolpar istället!


De går förstås även att använda till en mängd andra saker än staket och stängsel! Stolpar av obehandlat eller tryck­impregnerat trä. Det finns många användnings­områden för spetsade stolpar.


Det är ett utmärkt val för in- och uthägnad av djur, gårdsstaket, gräns­markeringar o. När det gäller trästaket kan man med fördel kombinera stolparna med våra cylinder­svarvade kluvna slanor som med sin rundade form harmonerar med stolparna och ger ett enhetligt. Vårt tryckimpregnerade och kvalitetskontrollerade virke är märkt NTR-A eller NTR-AB.


Virke märkt NTR-A är lämpligt för byggkonstruktioner i direkt markkontakt eller i sötvatten, exempelvis till staketstolparna när du bygger staket eller när du ska bygga en brygga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.