tisdag 2 oktober 2018

Trälack inomhus

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Transparent klarlack för inomhusbruk. Den här vattenburna snickerilacken från Hard Head rekommenderas för användning på målat trä inomhus.


Lacken lämpar sig bra när du vill ge lister, möbler, snickerier och träytor på andra prylar en färglös, hård och slitstark yta. Vattenbaserad klarlack som ger en tålig yta. Används inomhus för skydd av träföremål.


För bästa resultat bör lacken strykas två gånger och slipas däremellan med fint sandpapper. Trälack ger en halvmatt glans (skaldelar). Tillverkas av Herdins i Falun. Den torkar snabbt och ger en hår tålig yta.


Konventionella lacker t. UV-härdande akrylatlack innehåller bindemedel baserade på polyester, polyuretan- eller epoxihars. Lacken ger träet en tålig yta men tar död på den naturliga trälystern och en stor del av träkänslan. Lacken förstör också träets naturligt fuktreglerande egenskaper.


Möbel- och snickerilack, skyddslackEn vattenburen, mycket ljus klarlack. Avsedd för lackning av möbler, snickerier och väggar inomhus. Gulnar inte, är snabbtorkande och ger en hår tålig yta.


Trälack inomhus

Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn.


Trälack inomhus

Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Våra lackfärger är kvalitetsmärkta och uppfyller höga krav på miljövänlighet. De passar utmärkt när du ska måla dörrar, lister och möbler inomhus.


Välj mellan grundfärg, halvblank, högblank och flera nyanser. Färgerna har god sträckbarhet och täckförmåga och är dessutom slitstarka och enkla att hålla rena.


Trälack inomhus

Handla billig träolja och terrasslasyr på BAUHAUS. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Det är en vattenburen, snabbtorkande, hår tålig, mycket klar och blank akrylatklarlack. Solklar är en trälack med UV-skydd som motverkar träets gulnande. Ger en vacker sidenmatt, halvblank eller blank behandling med en robust yta som är lätt att hålla ren och som inte gulnar.


Ev överlackning skall ske med vattenburen lack. Produktinformation. Nytt liv för trädetaljer.


Måla om dina köksluckor, skåp, lister eller möbler hemma med vattenburen snickeri- eller lackfärg från Rusta. Ge dina gamla trädetaljer nytt liv med en ny kulör – eller gör elementet fritt från gula nyanser.


Jotuns inomhusfärger har använts för att försköna och skydda några av världens mest ikoniska byggnader. För slitna trägolv finns det flera sätt att fixa en snygg finish.


Här är vår guide till sju produkter som får dina golv att skina igen. Du får också tips på viktiga saker att tänka på.


Akrylbaserad klarlack då man vill skydda ytan och färgtonen samt för extra glans och finish. Snabbtorkande med god kemikaliebeständighet. Torktid: dammtorr efter min, genomtorr efter h.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.