torsdag 4 oktober 2018

Spegel förstoring sugpropp

Förstoringar som passar ramarna. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Denna sminkspegel med sugproppar med bra förstoring är en förstoringsspegel av bra kvalité.


Sminkspegel med förstoring. Smidig spegel som förstorar extra mycket (x7) och som därför ger dig en riktigt skarp bild.


Spegel förstoring sugpropp

Ett bra hjälpmedel för att kunna se skarpt på nära håll i badrumsspegeln. Praktisk löstagbar förstoringsspegel. Sjäva spegeln har en magnet på baksidan som fäster vid sugproppen som du har fäst på väggen. Inga skruvar behövs.


På baksidan sitter en sugkopp som gör att du enkelt kan fästa spegeln på blanka ytor som kakel och större speglar. Vi på BGA är experter på framkallning. Våra förstoringsspeglar för badrummet återspeglar även de minsta detaljer så att du kan se exakt vad du håller på med. Alla våra förstorande speglar tål vatten och är lämpliga att användas i rum med hög luftfuktighet.


Köp Skönhet på CDON. Alltid till bra pris och med snabba leveranser. When a great deal means a great deal!


Det är inte alltid man kan få en tydlig översyn i en vanlig spegel och därför ska du lägga vantarna på en spegel med förstoring. Löstagbar förstoringsspegel med 10x eller 15x förstoring är perfekt för makeup och hudvård.


Fästs med magnet och sugpropp. Brett synfält och 3x förstoring, perfekt för sminkning, rakning m. Hos JYSK hittar du ett stort utbud av speglar. Sugpropp och magnetfäste.


Välj mellan hallspeglar, runda speglar och praktiska golvspeglar i flera storlekar. Speglar för ren reflektion. En spegelvägg kan ge extra rymd och ljus åt ett rum.


Badrumsmiljöer ställer dock höga krav på speglar. De ska dels klara av fukt, de ska gärna rymma lite prylar och de ska också möta dina estetiska krav och passa med den övriga badrumsinredningen.


Spegel förstoring sugpropp

Rengör underlaget och sugpropparna noga innan montering! Rund spegel med sugproppar från Möve, LED belysning i rostfritt stål och ggr förstoring. En liknande spegel med fot och LED-lampor, men denna har en vanlig spegel på ena sidan och en spegel med förstoring xpå den andra sidan. Fotopapper av hög kvalitet!


Framkalla bilder online eller i våra butiker. Fantastiska vyer inomhus. Här hittar du vårt utbud av hårban smycken, armband och andra tillbehör. Gör årets bästa fyn köp online nu!


Denna spegel från Gillian Jones har x förstoring, så att du på ett mycket enklare sätt får en tät rakning eller möjlighet att rengöra huden från orenheter. Perfekt för att kunna se små hår när du sminkar dig. Tillverkad av plast, metall och glas.


Spegel förstoring sugpropp

En praktisk förstorande spegel som fästs med sugkoppar på badrumsspegeln, kaklet eller andra släta ytor. Kan fästas på en spegel, kakel, etc. Och har diameter på 15cm ca. Den är även utrustad med en halkfri bas så att den inte ska glida runt på vilket underlag som helst och är lite större i storleken med sina 2centimeter i diameter.


Komplettera dina förstoringar med snygga ramar. Spegel LED 1mm 5x först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.