onsdag 17 oktober 2018

Led spottar utomhus

Upp till 15% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Beställ direkt på Bygghemma. Utomhus spottar som tål vin regn och kyla.

Transformator ingår. Det finns många användningsområden för spotlights utomhus, beroende på vad du vill lysa upp. Här finns modeller för infällning i trädäck eller mark, riktningsbara armaturer för punktbelysning samt spotlights för montering i tak. Det sker en stor ökning av användandet av LED och allt fler spotlights sätts idag med LED -ljuskällan.


Detta på grund av att fördelarna med LED är påtagliga, man får en väldigt exakt färgtemperatur, en exakt spridningsvinkel och en väldigt stor energibesparing. Det finns tunna LED -plattor som enkelt göms under en hylla eller i ett vitrinskåp.


Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket.

Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden. Vår satsning på ett brett LED -sortiment är ett sätt att bidra till en hållbar livsstil. Ha i åtanke att drivdon för vissa lampmodeller säljs separat.


Hos oss på Bygghemma kan du köpa LED spottar i ett flertal olika prisklasser, alla med hög kvalitet och snygg design. Våra LED Spotlights är modeller som är gjorda för infällnad och vi har spotlights som passar i alla hemmets utrymmen, så väl vardagsrum som badrum och även utomhus. Vi rekommenderar att sätta LED Spotlights istället för de traditionella halogenlamporna, då LED Spotlights inte utsöndrar någon värme och drar betydligt mindre ström.


Infällda Spotlights och tillbehör. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Vi har LED -strip som passar perfekt för både inomhus och utomhus.


LED -lampor för dig som vill spara energi! Köp spotlights för utomhusbruk online » Lamp24. Belysning utomhus visar vägen, skapar ett välkomnande intryck och ökar tryggheten. Med hjälp av allt ifrån spotlights utomhus, downlights, väggarmaturer och markspotlights framhävs arkitekturen på ditt hus och tiden du kan vistas utomhus i din trädgård förlängs.


Köp LED-spotlights online » Lamp24. Toppkvalité Kända varumärken Leverans: 2-dagar ☎ Kostnadsfri rådgivning. Små spottar för fönstersmygen och badrummet, IPoch varmvitt ljus.

Snabba leveranser och nöjda kunder! LED -lister utomhus är med sina flexibla egenskaper ett perfekt sätt att använda i trådgården eller carporten. Tänk på att välja en som är avsedd föör utomhusbruk, med IP67. Solcellsbelysning är till för dig som inte tycker att LED är tillräckligt energisnålt redan.


Riktningsbara spotlights möjliggör för dig att vinkla ljuset vilket kan vara önskvärt. Till exempel för att få mer ljus på vertikala ytor vilket ger trevligare rum.


Felet ligger alltså inte hos lampan utan i installationen. Du har inte märkt det tidigare eftersom dessa strömmar inte är tillräckligt starka för att få en glödlampa att börja lysa, men det har ändå synts på din elräkning varför det kan vara en god idé att åtgärda installationen.


Tio utomhusgodkända decklights som består av sex integrerade LED -dioder vardera. Mellan varje decklight löper m kabel. Nordlux utomhus inbyggnadsspottar. Innan du påbörjar projektet och väljer spottar ska du bestämma var de ska monteras.


Välj energisnålare belysning med LED - strålkastare. Strålkastare med bra ljus och extra kraftig belysning. Fjärrstyra led-spottar utomhus ? Jag köpte ett par billiga led - spottar som jag tänkte borra in i vår altan utomhus. Nu letar jag efter el-uttag för utomhusbruk som man kan styra med antingen ikea-trådlös eller philips Hue, hittar inget!


Led utomhusbelysning kan monteras på vilken armatur som helst, det är enbart själva glödlampan som är led och som du behöver byta ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.