torsdag 18 oktober 2018

Gungställning med rutschkana trä

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Gungställning med rutschkana trä

Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Enormt sortiment, billigt. Faktura utan avgift. Däckgunga med rep Nordic Play. Med blå rutschkana. Gör trädgården till en spännande lekplats för dina barn med en egen klätterställning, gunga och rutschkana! Att klättra, gunga och åka rutschka är roligt för barn i alla åldrar.


Hos HORNBACH kan du köpa en mängd olika typer av klätterställningar och sedan komplettera denna med gungor, klätterrep, romerska ringar, rutschkana eller liknande, skräddarsy din lekplats så att den passar din familj. Trägunga med rutschkana och plattform Wickey Smart Dash. Djärva utforskare klättrar långsamt över den lutande klätterstegen till toppen av berget Smart Dash.


Från plattformen kan du titta långt ner i dalen. Där gungar två barn på den stabila fyrkantiga gungan av trä säkert genom luften.


Det svenska företaget Jabo Wood Products tillverkar gungställningar och klätterställningar i trä. Jabo Knut är en gungställning kombinerad med en klätterstege.


Klätterstegen kan man låta va som den är eller koppla på en tillhörande rutschkana, något som gör gungställningen till en näst intill komplett lekplats. Full fart i din trädgård med en gunga från BAUHAUS. Hos oss hittar ni gungställningar i trä och metal i olika storlekar.


För dig som redan har en gungställning men vill uppgradera ställningen med en babygunga eller däckgunga så hittar ni dessa lösa gungor hos oss. Vi vill att det ska vara lätt att fixa en egen lekhörna och därför levereras alla produkter med utförliga monteringsinstruktioner. Beräkna hur mycket plats du har för lekplatsen för att se vilken typ av gungor, klätterställningar eller rutschkanor som passar i din trädgård.


De har en rejäl gungställning i trä på Bauhaus. Den kostar mellan 5- 6kr beroende på kampanjer. Det tråkiga med den är att det bara är plats för en gunga.


Gungställning med rutschkana trä

Det finns även till klätterstege på ena sidan. Jag funderar på att köpa den och inte montera klätterställningen för att istället få plats med två gungor. Hörby Bruk gungställningar med gungor, klättervägg, rutschkana mm för trädgården Kvalitativa och verkligen hållbara gungställningar från välkända varumärken som Hörby Bruk och Play Fun. Hörby Bruks gungställningar finns i många varianter och flera storlekar så ni kan välja det som passar just era behov.


En gungställning med plats för rutschkana eller klättervägg tar inte alltför stor plats, tål mycket användning och ger barnet en stor dos glädje. Hos Jabo hittar du den perfekta lekställningen för barnen. Upptäck lyckan i att gungas högre och högre redan i en babygunga med säker sits. Här på Jollyroom har vi ansträngt oss för att ha ett varierat och heltäckande utbud av gungor och gungställningar, i alla tänkbara former och färger.


Att välja en gungställning i trä har flera fördelar. Och en liten nackdel. Gungställning i trä. Min personliga åsikt är att gungställningar i trä är helt enkelt snyggast.


Gungställning med rutschkana trä

De känns mer naturliga och passar in bättre i trädgården. Nackdelen som bör nämnas är att de behöver underhållas. Trä är ett levande material.


En ställning med gungor är ett givet inslag på lekplatser, skolgårdar och i bostadsområden. Det är också väldigt vanligt med gungor i privata trädgårdar. Materialet som används för gungan är vanligtvis trä, plast, däck eller metall. Utmanande lek med rutschkanor och klätterställningar för barn.


Förutom att det är ett perfekt sätt att träna motoriken är lekställningen också rolig och underhållande. Letar du efter en lekställning?


Säkra lekredskap för skola, förskola, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.