torsdag 11 oktober 2018

Exxact universaldimmer

Handla online hos Elbutik. Perfekt för utanpåliggande. Gratis att använda! Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Du sparar (%) (Kundbetyg) Finns i lager. EXXACT UNIVERSIALDIMMER 420W. Vanligt pris 87kr exkl. Specialpris 49kr. Vrid dimmer för ljusreglering av glödljus. Den är överlastningssäker, kortslutningssäker, skyddad. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Smart universaldimmer från Exxact.


Exxact universaldimmer

Vriddimmer för infälld installation. Fungerar med 2V glödljuslampor, 2V halogenlampor och de.


Exxact universaldimmer

Den dimmrar LED problemfritt, både i befintliga installationer och när den installeras i samband med nyproduktion. Stora byggvaruhus med Drive-in. Du hittar ett stort utbud av högkvalitativa dimrar här hos oss på Elkatalogen.


Vi på LEDshopen har lång erfarenhet av att dimra LED! Olika trafo kan ej blandas, skruvanslutning. Till- och frånslag via tryck på vred. W 230V halogenlampor 40.


Exxact LED universal dimmer hos ELDIREKT. Inredningslösningar som passar alla smaker. Trappfunktion Antracit. En dimmer hjälper dig sätta stämningen i rummet med ett behagligt ljus och är en fantastisk tillgång för belysningen i ditt hem.


Exxact universaldimmer

Dessutom kan du själv kontrollera elförbrukningen på din belysning och på så sätt är en dimmer såväl en ekonomisk investering som en fantastisk produkt för att skapa rätt belysning. Ljuskällan är en 10W ledmodul från Ifö.


Jag gjorde ett försök att ställa in den men har ingen aning om det. Att styra ljusnivåer med en dimmer skapar trevnad och du kan anpassa belysningen efter stämningen och situationen. Dimrar man ner ljuset dvs. Redan med den första produkten får du många fördelar jämfört med det traditionella alternativet, med enklare inställningar och ljusanpassning, och ju fler produkter du adderar ju fler fördelar får du.


Tekniska datablad Produktdata - 45. Universaldimmer 5-3W Type nr. Dimmer för LED - Atia. Med tryckströmställare. Schneider Electric från 52SEK. Det går inte att blanda induktiva-och kapacitiva belastningar. Olika dimrar har olika funktioner och är tillverkade för att klara vissa laster, när du bestämt vilken lampa du vill ljusreglera är det dags att välja en dimmer som fungerar till ändamålet.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Dubbeltrapp denna används om man behöver trappfunktion, alltså styra lampan från flera strömbrytare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.