fredag 5 oktober 2018

Epoxifärg trä

Vi har ett stort sortiment av golvfärg, golvolja, golvsåpa, lut och golvlack för trägolv. Mycket god vidhäftning till betong, tegel och keramiska material. Professional Epoxi Golv är en 2-komponent vattendispergerad Epoxi golvfärg som är avsedd för betonggolv men kan även användas på golv av trä eller fiberplattor. Lämplig för golv som utsätts för mekaniska och kemiska påfrestningar inom bosta industri och handel.


Båtägare använder som regel tvåkomponentsfärger, båtlack till underhållet av skrovet. Golv som utsätts för hårt slitage, till exempel i garaget eller tvättstugan, bör målas med tvåkomponentsfärg (epoxifärg).


Trägolv och trösklar behandlas ofta med härdande klarlack. Den vanligaste är så kallad parkettlack. Den avger inte heller farliga ångor, men det är viktigt att du skyddar din hud mot stänk när du arbetar med blandad epoxifärg. Stänk på huden kan resultera i en allergisk reaktion.


Ska du måla betonggolv är det extra viktigt att du ser till att ha en färg som är slitstark. Då kan du med fördel välja epoxifärg.


Då får du inte bara en tålig yta utan den blir också lättstädad. System med färgprodukter som kan användas enskilt eller i kombination för ett dekorativt betonggolv.


Golvfärgen är en vattenburen epoxibaserad 2-kompontentsfärg som främst är avsedd för betonggolv, men rekommenderas även för trägolv och fiberplattor tack vare goda diffusionsegenskaper. Färgflingor för extra dekoration. Däremot är det farligt att få det på huden, så du bör vara noga med att undvika hudkontakt med epoxi.


Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två strykningar. Hagmans erbjuder olika alternativ när du skall måla golv. Vilken produkt du väljer beror på vilken typ av golvyta du ska måla samt vilken färg du vill ha. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Den är i första hand avsedd för betonggolv men kan även användas på golv av trä eller fiberplattor. Teknisk informationKulör: VitMängd: kgBrukstid: timmarHärdtid. GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.


Välkommen till Epoxibutiken. Här hittar du högkvalitativa epoxiprodukter ur Nils Malmgrens AB sortiment. Golvfärg EP-V från Hagmans är en pigmentera vattenburen, 2-komponent, epoxifärg som används då en diffusionsöppen, blank färgfilm önskas på ytor med lättare trafik.


Epoxifärg trä

Avsedd för betonggolv men kan även användas på golv av trä eller fiberplattor. Epoxiplast är transparent men kan färgas.


Generellt har epoxi mycket stor förmåga att häfta vid de flesta material. Detta genom molekylens egna vätande förmåga och därigenom låga ytspänning och att det vid härdningen sker en mycket ringa krympning. Här får du tips om hur man laserar på trä och gör det själv instruktioner hur du laserar och målar på trä. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla.


Bygger dom som bygger. Material åtgång: kg räcker för upp till m2. Hagmans Golvfärg EP-V är en tvåkomponent vattenburen epoxifärg. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Epoxifärg trä

Stora byggvaruhus med Drive-in. Tvåkomponent epoxifärg till målning av betong, vägg, tegel, asfalt, trä, pool och stål. En tvåkomponents hartsmodifierad epoxifärg.


Används som grundfärg eller täckfärg för invändiga och utvändiga stål, aluminium- och zinkytor som utsätts för mekanisk och eller kemisk belastning. Kan även användas under jord och vatten. Epoxifärg till målning av källare, garage, betonggolv. Det tillverkats flera typer av farkoster som kajaker, segel- och racerbåtar med epoxi från NM.


Mögelsvampar och bakterier trivs och växer. Problemen börjar ofta med att det luktar illa.


Epoxifärg trä

Utsätts konstruktionen för en för hög fuktbelastning under en längre tid kan trä och andra organiska material börja brytas ner. Då brukar man tala om rötskador.


Utan en uppdaterad webbläsare kan du få problem med att ta del av innehållet på beckers. Använd någon av nedan länkar för att byta från eller uppdatera den webbläsare du använder idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.