fredag 12 oktober 2018

Em lampor

Stort utbud av lampor. Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.

Rätt belysning till rätt ändamål. Ett hem kräver många olika ljuskällor beroende på vad den ska användas till.


Allmänbelysning med dimmer i taket, punktbelysning vid läsfåtöljen, mysbelysning för tv-kvällar, sänglampa för sagostunden, attitydlampa ovanför soffbordet och fönsterlampor med dämpande skärmar. För bästa stämning och harmoni bör du ha fem till tio ljuskällor i varje rum. Hos oss hittar du en mängd olika lampor så du kan hitta precis rätt lampa till rätt plats. Hitta rätt lampa till just din inredningsstil.


Lampan älskar belysning och lampor. Det är därför vi är så duktiga på att sälja lampor.

Vårt breda sortiment gör oss störst på hembelysning. Snabba leveranser, skickas inom 1-arbetsdagar - Fraktfritt på beställningar över 5kr! En genomtänkt belysning kan lyfta en hel inredning. Lampor och belysning till hela hemmet.


Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem. Inomhus kan du mixa och matcha våra bordslampor, fönsterlampor, golvlampor och taklampor.


Du kan också välja till downlights eller spotlights som ger bra grundljus. Vi har självklart det mesta i Em homes sortiment men även ett eget kompletterande handplockat sortiment – allt för att ge dig möjlighet att hitta just det du söker! Ekens, Jensen, Elite, Carpe Diem Beds, AirBreeze, Tempur samt Em homes egen sängserie Cumulus.


Här på Em Home hittar du ett brett sortiment av möbler för hemmets alla rum. Drömsoffan, matbordet för hela familjen, sideboardet till det ärvda porslinet, sängbordet i rätt höj hyllan för alla böcker, fotpallen för trötta fötter eller sitta-länge-och läsa-bok-favoritfåtöljen. Med minst 30% rabatt på allt!


Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Hos oss finner ni både taklampor, bordslampor och fönsterlampor till ditt hem.


Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet och till riktigt bra priser! En golvlampa är en viktig del av en allmän belysning i hemmet.

Vi är stolta över att kunna presentera ett stort utbud av olika golvlampor hos oss på LampGallerian. Vi har en bred mix av alla sorters varianter och vi hoppas du ska hitta en golvlampa som passar just dig.


Du väljer lampa efter din personlighet, stil och behov. Välj storlek på kökstaklampan efter storleken på köksbordet eller matsalsbordet som står hemma hos dig. Vi rekommenderar att du bestyckar armaturen med en dimmbar LED ljuskälla då du enkelt sätter styrkan på ljuset efter behov och tillfälle. Belysning och lampor för hemmets alla rum.


Med snygg belysning skapar du rätt stämning. I sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Köp lampor enkelt online. Våra lampor är noga utvalda och i riktigt gedigen kvalitet med snygg finish och fint arbetade detaljer.


Här hittar du många industrilampor i stilren retrostil – taklampor, vägglampor, väggspotar, skrivbordslampor, barnlampor och ytterbelysning. Vill du däremot ha en mer modern och effektfull plafond hittar du flera olika designer från till exempel Wofi och Aneta. För att en LED- lampa ska kunna dimras krävs två saker. För det första måste LED- lampan i sig vara dimbar.


Om det inte uttryckligen framgår att LED- lampan är dimbar, är det bäst att utgå från att den inte är det. Vanliga symboler för icke-dimbar respektive dimbar LED- lampa.


Majoriteten av dagens LED- lampor är inte dimbara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.