tisdag 9 oktober 2018

Eltako dosdimmer inkoppling

Eltako universal dimmer för dosmontage. Unik dimmer med 2Volts LED läge gör att man kan få en mer exakt och noggrann dimning med LED. Monteras bakom en återfjädrande strömbytare eller i lämplig kopplingsdosa.


Produktbeskrivning. Universell dimmer för R- och C-laster upp till max 200W, beroende på ventilation.


Marknadens mest flexibla dosdimmer ! Går att styra med återfjädrande strömbrytare, tryckknapp från alla tillverkare. Standby förbrukning endast 1watt. Instruktioner för hur du byter en vanlig lampknapp till en dimmer. Det behöver inte vara speciellt svårt att installera en dimmer.


Eltako dosdimmer inkoppling

Universalldimmer för R- och C-laster upp till 200W, beroende på ventilation. Nollgenomgångbrytning med mjuk PÅ och mjuk AV, för att spara lasten. Jag kan också rekommendera den dosdimmer ! Inkoppling av dosdimmer. Dimrar lika snabbt!


Eltako dosdimmer inkoppling

Dosdimmer hittar du hos Elbutik. Här har vi samlat olika typer av dosdimmrar av olika fabrikat och användningsområden. Inlärning av trådlös tryckknapp till aktor.


Numera heter de omarkerade lägena respektive 6 så mittenläget är samma som på dagens version av aktor. Elektroniska energimätare med analog visning. Gick sönder efter år kan haft otur fick ny på garantin. Annars funkat perfekt.


Kan dimra LED–lampor 230V upp till 100W. Styrs av återfjädrande tryckknapp. Se fliken "dokument" för inkopplingsexempel och instruktion.


När det gäller dimmring av LED med denna typ av dimmer så finns en tumregel som säger att man kan ha en total effekt som motsvarar 20% av dimmerns maxlast. Johan Har kopplat otaliga belysningar med eltakos dosdimmer, den utan nolla utan besvär.


Nu på tre olika ställen får jag samma problem. Hej, Beställde ett par sådana här idag och förbereder inkoppling genom att kika i bruksanvisningen på nätet. Shows large product de Visa mer. Inbyggnadsdimmer för fast installation med ingång för återfjädrande brytare (230VAC).


Eltako dosdimmer inkoppling

Ställbar mellan framkantsstyrd fasdimring och bakkantsstyrd fasdimring samt lägsta dimmernivå. Mottagaren behöver både fas och nolla och har full kompatibilitet med övriga produkter i System Nexa. Teknisk informationMått (BxHxD): 40x45xmmMax. Den har en insomningsfunktion på max minuter.


Det finns en barnrumsfunktion, då ljuset tänds på lägsta nivå. Det går att ställa in dimringshastighet och en min ljusstyrka på dosdimmern. Passande tillbehör. Impulsfjäder till strömbrytare Gör strömbrytarna återfjädrande.


Inställningsmöjligheter för olika typer av LED-last. Kräver noll-ledare. I detta läge som är avsett för LED belysning som inte skall dimras med transistordimmer är.


Exemplet utgår från en A-säkring i normcentralen. Den inkopplade gruppen ­består av en strömställare som manövrerar två lamputtag. I gruppen finns också ett vanligt vägguttag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.