onsdag 18 juli 2018

Downlight mässing

Prisgaranti på allt. Hundratals av kända varumärken. Produkter för byggprojekt överallt. Stort utbud av kända varumärken. Free Shipping on Orders Over $35!

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av downlights. Välj bland vita, aluminium eller kromade och modeller för badrum, utomhus eller inomhus. Downlight LED hittar du hos Elbutik.


Har snabba leveranser, hög servicenivå och låga priser.

Armaturhus av formgjuten aluminium. För aluminiumreflektorlampa. Anslutning Via separat placerad skyddstransformator 12V (SELV). Här hittar du ett brett utbud av kvalitets LED-downligts från kända tillverkare som Designlight, Verbatim Lighting, Rendl Light Studio och Malmbergs.


Sortimentet omfattar downlights med inbyggd LED-ljuskälla för infällt montage, utanpåliggande downlights och downlights för montage i kopplingsdosor. Vi har downlights i stora och små modeller, med och utan LED. Det finns tunna LED-plattor som enkelt göms under en hylla eller i ett vitrinskåp.


Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket. Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden.


Våra downlights med LED går att ljusreglera så att du enkelt kan variera mellan bra arbetsljus och härligt stämningsljus. På BAUHAUS finner du ett brett utbud spotskenor, spotrondeller och downlight i alla möjliga olika utföranden. Många av våra infällda spotlights ( downlights ) kan du även köpa till den allt mer populära led ljuskällan.


Spotlights, både enstaka och i grupp, har blivit oerhört populärt de senaste åren. Spotlights känns modernt och lyxigt, och är samtidigt ett riktigt effektivt belysningsalternativ. Köp spotlights hos LjusExperten.


Vad som bör poängteras är att inte alla tak är byggda för att kunna ha infällda spotlights, vilket gör detta till det perfekta alternativet.

Här erbjuder vi ett brett utbud av lampor med högsta kvalité och stilren design. Sen fäster armaturen med hjälp av ett fjäderfäste på insidan.


Alla kablar är på insidan och syns inte tillsammans med armaturen, vilket gör downlights till väldigt stilrena armaturer. Snyggt designad downlight för våtutrymmen m. Kopplingsbox och halogenljuskälla ingår. Monteras i Ømm hål. Minsta monteringsdjup: 1mm.


Vi har ett brett sortiment med LED- downlights som lämpas för utanpåliggande montage. Installera armaturerna i tak, möbler eller i överskåp. Vardagar kr (kr) Spara kr. Malmbergs Spotlight infälld MD-6 230V, Vit, IP2 50W GU10.


Det finns en mängd olika stilar på plafonder att välja på till ditt hem. Hos Chilli hittar du plafondlampor i kristall, mässing, krom, stål, aluminium, mönster och mycket mer.


Många gånger används plafond i hall, förråd och badrum men plafondlampor passar även fint i andra rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.