onsdag 18 juli 2018

Lekoseum öppettider 2016

Museet är stängt tillsvidare pga nya riktlinjer från folkhälsomyndigheten om covid-19. Lekoseum – ett museum med plats för lek! Julöppet i leksaksbutiken. Följ med på en historisk resa genom Sveriges leksaker.


Gå en runda i museet, ät något gott på kaféet, lek i lekrummen. Butik I anslutning till Lekseum finns en leksaksbutik med försäljning av leksaker från BRIO, Barbie, Steif, Märklin och spel från Alga. Vi säljer även Ravensburger pussel, Gravitrax och leksaker från svenska företag som Micki, Rätt Start, Kärnan och Nyby.


Där hittar du fina presenter och minnen att ta med hem. Nyfiken på våra öppettider ? Du som är frisk är välkommen att besöka museet, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd till andra besökare.


Lekoseum öppettider 2016

Juni-augusti, öppet alla dagar kl. September-maj, tisdag-söndag kl. Torsdag (Julafton) Stängt. Fredag (Juldagen) Stängt. Lördag (Annandagen) Stängt. Sök via ort eller län. Spotlight (fd Aktietorget) 09. På grund av coronapandemin håller Universeum tillfälligt stängt, som minst januari ut. Så fort vi kan öppna igen meddelas aktuella öppettider här. Vi längtar efter att kunna öppna dörrarna igen! Det är tråkigt att hålla stängt, men också självklart.


Nu ligger alla öppettider för året upplagda under fliken butiken. Hela året (ordinarie öppettider ) Tisdag – söndag kl. Stängt: Nyårsdagen, maj, midsommarafton samt julafton. Andra röda dagar och dag före helgdag, öppet som vanligt enligt ovan.


Allmän information. Systembolaget i hela Sverige. Gekås i Ullared – öppettider och hur du undviker köar på Skandinaviens största varuhus G ekås i Ullared är inte bara Sveriges och Skandinaviens största köpcenter utan också Sveriges mest besökta resmål alla kategorier med cirka miljoner besökare per år. Smedjan Galleria i Luleå.


Perioden december–januari har vi öppet alla vardagar kl. Helgdagar har vi stängt och hänvisar istället till vår hemsida, här finns svaren på många frågor. Jourläkare Transfusionsmedicin. Klinisk immunologi.


Vår förhoppning är att kunna öppna igen i början av nästa år. Tillfälligt stängt tills vidare Livrustkammaren vill bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset i samhället och därför håller vi museet stängt. Inträdesbiljetter säljs i entrén, de kan och behöver inte förbokas, alla kommer in.


Lekoseum öppettider 2016

Vi hoppas naturligtvis att situationen ska förbättras så snart som möjligt så vi återigen kan slå upp våra portar. Willys i hela Sverige.


Lekoseum öppettider 2016

Vi samlar öppettider, adresser, kontaktuppgifter och mycket, mycket mer. Så här kring jul och nyår behöver man så klart fylla på med glögg, vin och öl till både glöggmingel, julafton och nyårsafton.


P-Husets Öppettider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.