tisdag 17 juli 2018

Diodlampor

Sveriges bästa priser. I vårt sortiment av lampor finns det olika färger att välja på vitt, gult (för blinkerlampor) och rött (för bak och bromsljus). De är ett perfekt komplement om du har Xenon-strålkastare.


Allt inom Bilreservdelar Allt inom Bilbelysning Backlampor Baklyktor Blinkers Dimljus. De flesta fordon idag har halogen-lampor som standard. LED-diodlampor producerar även ett vitare ljus men kan även framställa andra färger såsom gult och rött (för bak och bromsljus).


Diodlampor

Få leverans på 1-dagar och dagars öppet köp! Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor. LED-lampor - energisnåla lampor för alla behov.


Lägst priser på 12v led lampor Spara pengar nu! En eller flera diodlampor till din bil kan ge den ett exklusivt intryck till ett lågt pris. Köp diodlampor till din bil hos oss på Teknikproffset!


Passa på att byta ut dina gamla halogenlampor mot ny teknik. Fördelarna är enorma med diodlampor. Hållbarheten är ca ggr mer på diodlampor än på en glödlampa.


En annan bra egenskap som diodlampor har är att dom tänds snabbare än vanliga glödlampor. Diodlampor till bilen. Med diodlampor får du en lång livslängd och låg effektförbrukning.


Till kassan Mina sidor Logga in. Här hittar du både 6- 12-volts lampor med socklar E1 BA9S,BAY1 BA15 BA9S, BA20D mfl. Se hela utbudet här! Stort utbud av heminredning.


Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. DIODLAMPOR Dimljuslampor. Lägg till i favoritlistan. Canbus Spollampa 6SMD. Populära produkter i underkategorierna. Med socklar E1 BA9S,BAY1 BA15 BA9S, BAmfl. Nytt i vårat sortiment är våra ledlampor till äldre mopeder. LED Dimljuslampor 45W H4. Citroen Traction Avant. Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Ger en modern look.


En lampa att komplettera med om du antingen kör med xenonlampor eller med “xenonlook”. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Idag är lampor så mycket mer än bara en källa för ljus. Ersätter original halogen parkeringsljus och ger en kallare mer modern ton. Betala tryggt med klarna! Kundtjänst öppet nästan dygnet runt!


Blå diodbelysning för tex. Set om 5st Tdiodlampor. Lampsockel Tär vanligt förekommande i instrumentpaneler. Undantag kan finnas. Du har inga notifikationer.


Vilken dimmer passar till LEDlampor ? Att dimra ljuset för rätt ljusstämning tillsammans med de gamla, nu förbjudna glödlamporna var aldrig något problem. VARMT VÄLKOMMEN TILL LJUSTEMA. En lampa kan bli en riktigt snygg inredningsdetalj i ditt rum, ge en funktionell belysning som hjälper dig i din vardag eller på din arbetsplats eller belysa din utemiljö och skapa en mysig och inbjudande miljö som du vill spendera tid i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.