onsdag 6 juni 2018

Rgb led list med fjärrkontroll

Rgb led list med fjärrkontroll

Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp? Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Stort utbud av LED belysning till lägre pris. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Listerna levereras tillsammans med två 90° vinklar som ger stor monteringsfrihet.


Med fjärrkontrollen kan du sedan dimra, skifta mellan färger, växla bland ljuseffekter och mycket mer. Dekorationsbelysning för bokhyllor, bakom TV-apparat etc. Flexibel och böjbar list med dubbelhäftande tejp på baksidan. W och lysdioder.


Välj mellanolika färger, dimmerfunktion samt olika blinkfunktioner. Fjärrkontroll för styrning av färg och funktion medföljer. RGB Led Slinga USB med fjärrkontroll - meter Vattentät. LED list 230V RGB RF dimmer.


Med vår dimmer för RGB 230V LED. LED-list med 1RGB-LED. Självhäftande baksida med kraftig tejp gör monteringen enkel. Kan kortas ned i intervaller om lysdioder (cm).


En bra belysning sägs vara det lättaste knepet för att få till en stämningsfull miljö. Med hjälp av vårt rea-filter kan du enkelt hålla koll på när rgb led list är på rea.


Med funktionen prisbevakning kan du ställa in ett larm för produkter du är intresserad av så att du får ett mail eller sms när priset sänkts till en viss nivå som du angett! Missa inte att läsa vad våra användare tycker om rgb led list. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Letar du ljusslinga? Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon!


Led-stripe med fjärrkontroll, m. Styrs med fjärrkontroll och har 1program som t. Uppdelad i flera delar: 4x meter. Fyra stycken skarvkablar så att du kan skarva ihop olika längder samt fyra hörn för gradersvinklar. Super bright LED - list med hög intensitet och pålitlighet.


Rgb led list med fjärrkontroll

Så att du kan byta ljussättningen från avstånd vid behov. Denna LED -slingan är 5m men du kan enkelt justera längden genom att klippa av slingan på märkta ställen. RGB LED slinga med led per meter, meter alla färger och möjlighet att dimma och olika pulserande och blinkande ljus.


Denna slinga har 3lysdiode ej att förväxlas med dem som endast har hälften 1stycken. Adapter Adjustable Power Supply EU Power Adapter. Se vårt utbud av ljusslingor och LED strips från kända tillverkare som Philips Hue och LIFX.


Med en ljusslinga kan du enkelt sätta ljus och färg på ditt hus eller lägenhet. Var kreativ med din belysning.


Rgb led list med fjärrkontroll

LED -stripes har större efterfrågan än någonsin tidigare som orienteringsljus, accentljus och indirekt belysning. De kan skapa en fantastisk atmosfär.


Med LED -stripes kan du skapa individuella belysningssystem med upp till meters längd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.