fredag 8 juni 2018

Led ljuslist

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. LED -lister för alla möjliga och omöjliga lösningar.


LED-list har likt LED-trenden i sig, blivit alltmer populär. Detta innebär längre kraftiga lister i olika former med fästande LED-lampor på.


Med hjälp av detta kan du skapa fantastiska ljusmiljöer. Här finns spännande och coola produkter inom framtidens ljuskälla. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Skapa vackra effekter med dolda LED-Lister genom att belysa uppåt eller nedåt.


Led ljuslist

LED-Lister finns för såväl inom- och utomhus, passar utmärkt i takfot eller i räcken som ledbelysning. En Led-list kan du använda för att belysa Bokhyllor, Köksskåp, Garderober, Takbalkar, Bakom soffan eller TV:n, Trappräcken, Bardiskar, Butiksgondoler mm.


Belys garageuppfarten, en mur eller varför inte få ett stämningsfullt sken i rabatten. Våra ljuslister går att kapa varje hel meter, eller halvmeter för de varianter som går på 230V. Ljuslister med LED finns det gott om.


Ofta handlar det om lister i kraftigt material, med LED-lampor fastsatta på. Dessa kallas i regel för LED-skenor. Skenorna kan vara olika långa och passar för olika ändamål och rum. Vi erbjuder även många olika varianter av LED-strips, som är smidigt att använda i mindre tillgängliga utrymmen.


Se alla relaterade produkter. Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg - prenumerera på. LED-lister flera olika sorter för belysning och dekorationsbelysning. Våra LED - ljuslister finns i flera olika längder och färgtemperaturer.


Led ljuslist

Möjligheten att ansluta olika LED -armaturer. Självhäftande baksida med kraftig tejp (3M) gör monteringen enkel. Dimbar med hjälp av t. Taklist indirekt ljus led för både tak och vägg.


Tak- och vägglister för indirekt ljus. Stilrena lister tillverkade i lättviktsmaterial av högsta kvalité till marknadens lägsta priser.


Köp dina tak- och vägglister snabbt och enkelt från vårt breda sortiment. Taklister för indirekt ljus används för att belysa taket. På baksidan av listen finns ett hålutrymme med plats för.


LED list styrningar är till för våra dimbara LED -ljusband. Vid användning av styrenhet krävs ingen annan strömanslutning.


Led ljuslist

LED -stripes har större efterfrågan än någonsin tidigare som orienteringsljus, accentljus och indirekt belysning. De kan skapa en fantastisk atmosfär. Med LED -stripes kan du skapa individuella belysningssystem med upp till meters längd.


Letar du ljusslinga ? Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.