tisdag 5 juni 2018

Gårdsarmatur led med ljusrelä

Gårdsarmatur led med ljusrelä

LED -strålkastare med rörelsevakt. Lägg till i inköpslistan. Armaturen har mm standardinfästning för rör. Tillverkad av aluminium och slagtåligt glas.


Energisnål gårdsbelysning med LED -teknik. Levereras med adapter för mm rör (utan adapter mm rör). Du får ett likvärdigt ljus till en bråkdel av energikostnaden.


Den är även utmärkt för lantbruk, elljusspår och parkeringsplatser. Finns även med skymningsrelä. Montage dikt mot vägg, med möjlighet att komma med kabel nedifrån och bakifrån. LED gatulampa är det bästa alternativet för gatu, väg, gårds- och parkbelysning.


Gatulampan kan monteras i din gamla belysningsarmatur och finns med spridningsvinkel 360° eller 180°. LED Park- och områdesbelysning Stolp-parkarmaturer Stolparmaturer med rundstrålande symmetrisk ljusbild och med fast LED - insats eller med utbytbar LED -lampa. Stomme och kylelement av pressgjuten aluminium eller varmgalvat stål.


W LED -lampa med Esockel som ersätter gamla kvicksilverlampor på 80W - 125W. Vägglampa, LED -belysning, Silver. Ljusrelä till gårdsarmatur. Arbetslampa PTX Pro med krok och magnet, 2lumen.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Med mm standardinfästning för rör.


Innehåll Verktyg m. Lämplig i offentliga miljöer, såsom industrifastigheter och ovan portar. Utomhusarmatur tillverkad i alugrå formgjuten aluminium, IP65. Vi på Hudiksvalls LED konsult har kvalitativa gårdsarmaturer, gatubelysning och vägbelysning med LED teknik. LED är en lysdiod som med hjälp av likström ger ett klart och energisnålt ljus.


Gatubelysning och vägbelysning med LED ger därför flera fördelar såsom längre livsläng tålighet, och att de är miljövänliga samt energisnåla. Våra privatkunder brukar normalt sätt välja en led strålkastare med antingen 30W, 50W, eller 70W.


För våra företagskunder som exempelvis behöver stark gårdsbelysning så kanske en 100W, 120W, 150W eller 200W lampa är ett mer lämpat val för en led gårdsarmatur. El-Be Belysnings AB - Välkommen ! Ersätt din gamla kvicksilverarmatur med det senaste inom LED. Går att användad både för röranslutning mm och med medföljande adapter mm rör. Högeffektiva LED moduler från Samsung.


Gårdsarmatur LED 32W. LED -lampan har direkt tändning, ingen uppvärmningsti ger fullt ljus direkt. Avger minimalt med värme. Lampan har individuellt justerbara moduler.


Gårdsarmatur led med ljusrelä

Varje modul har 1o spridningsvinkel. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Se alla relaterade.


Gårdsarmatur led med ljusrelä

Sensorstyrda LED -lampor är bra på ställen där du till exempel endast vill ha ljus när det är mörkt. Hitta din LED -lampa med sensor här på Lysman! Köp Skymningsrelä online på kjell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.