måndag 4 juni 2018

Epoxifärg golv pris

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Undersök priserna innan du bestämmer dig. Golvfärg Hagmans EP-V.


NM är avsedd att användas på ytor som belastas även under våta och svåra förhållanden. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Stora byggvaruhus med Drive-in. Köp burkar eller fler och få 50:- rabatt per burk!


Vid köp av burkar eller fler så kan man köpa ett NM Roller startkit för 100:- (ordinarie pris 175:-) Vattendispergerad epoxifärg som är avsedd att användas på ytor som belastas även under våta och svåra förhållanden. Måla golvet med golvfärg i den färg du önskar 2. Strö ut färgflingorna på den våta färgen efter tycke och smak 3. Avsluta med klarlack för en god slityta.


Epoxifärg golv pris

Produkten rekommenderas för bostäder och industrilokaler med lättare trafik. Specifikationer Glansvärde: Ca blank. Härdningstid: timmar, full slitstyrka efter 5-dygn. Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två strykningar.


Epoxifärg golv pris

Hur tjockt målar man med Biltemas epoxifärg? Epoxifärg, betongfärg och golvfärg för alla sorters ytor. Lämplig för golv inom bostaden och golv som utsätts för lättare trafik inom industri och handel.


Hagmans erbjuder olika alternativ när du skall måla golv. Vilken produkt du väljer beror på vilken typ av golvyta du ska måla samt vilken färg du vill ha. Beständigheten mot syror är dock något begränsad.


Poxydekk har hög glans och mycket god slitstyrka. Kan brytas i dom flesta kulörerna. Hagmans Tjockfilmsfärg EP-V är en 2-komponent vattenburen epoxifärg, i första hand avsedd för. Tvåkomponent vattenspädd epoxifärg.


För målning av betong, träfiberplattor m m. Färgen är genomsläpplig för luftfuktighet och därför även lämplig på markgolv. Vi har dessutom epoxifärg för att få golvet att passa så bra som möjligt. Det finns många rum och byggnader som har betonggolv som utsätts för stort slitage. Har man den typen av rum i exempelvis verkstäder, garage osv och vill ha en stark yta som inte bara är fin utan också håller och är slitstark rekommenderas ofta att man målar med epoxifärg.


Om man har epoxifärg får man en härdad yta som tål väldigt mycket. Den tål exempelvis alla typer av.


Vid köp av burkar eller fler så kan man köpa ett NM Roller startkitt för 100:- ( ordinarie pris 175:-) Vattendispergerad epoxifärg som är avsedd att användas på ytor som. Du kan välja att anlita någon för att lägga ditt golv varvid du också kan ta del. Välj bara " golv " som uppdragstyp, skriv en kort beskrivning och skicka iväg så får du upp till fem stycken offerter tillbaka.


Vill du få ner priset lite så kan det ibland vara billigare att köpa in golvet själv. Tror också att priset kommer variera mer på vilken typ av golv du ska lägga än på vilken typ av golv du vill riva upp. Vi levererar till din hemadress dagars returrätt Viktigt! På grund av Covid-kan leveranserna ta några dagar extra.


Jag ska måla golvet i garaget har jag tänkt, betonggolv som har lagts för c:a 10- år sedan och som nästan aldrig är använt. Jag har möjlighet att fixa Ljusgrå epoxifärg till riktigt bra pris men vet inte. Hangar är en blank, vattenburen 2-komponents epoxifärg som är lämplig för golv.


Priset för epoxifärg varierar mycket beroende på var du handlar – från cirka 6kr. Jag har gjutit ett nytt betonggolv i mitt garage och nu ska det målas. Hos Byggmax kan du välja och vraka mellan en mängd av olika typer av trägolv, laminatgolv och furugolv.


Epoxifärg golv pris

På BAUHAUS finns ett stort sortiment av snygga vinylgolv från välkända varumärken. Längre ner på sidan hittar du även våra priser på golvläggning.


Här hittar du våra priser inklusive moms och ROT-avdrag. Parkettslipning inkl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.