torsdag 7 juni 2018

Cykelparkering stockholm

Norges ledande tillverkare av möbler för städer, parker och offentliga rum. Stockholm Parkering arbetar för hållbar mobilitet. Det innebär att vi stödjer transporter som sker hållbart. Genom cykelparkeringar stödjer vi både det rena cyklandet och där cykeln är ett komplement till bilåkandet.


Vi arbetar med hållbar mobilitet också på andra sätt, t. Så får du parkera din cykel. Allra helst ska din cykel förstås stå på en särskild cykelparkering eller i ett ställ. I annat fall ska den stå så att den inte hindrar trafik och gångtrafikanter.


Cykelparkering stockholm

Men nu ska det bli ändring på det. Regler för parkering av motorcykel. Vi är ett privat företag som har som målsättning att bidra till en förbättrad infrastruktur för cykling i Sverige.


Vi är stolta över att ingå i ett av Europas ledande och mest innovativa. Här hittar du information som kan hjälpa dig att planera din cykelresa. Bland annat finns utskrivningsbara cykelkartor. Här kan du se hur nätet hänger ihop.


Kolla in kriterier. Cykelvänlig arbetsplats. Det ska vara enkelt och säkert att cykla. Där kan vi ta hand om din cykel under tiden du arbetar, handlar eller tar en promenad i folkvimlet.


På vår servicemeny hittar du allt – från enklaste justering och cykeltvätt till fullservice. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisterna på ett säkert och tryggt sätt kan ställa sina cyklar. Men lika viktigt är att cykelgaraget, eller kanske ett cykelställ med tak, kommunicerar och harmonierar med en estetisk helhet i den offentliga utemiljön. Hur cykelvänlig är din arbetsplats?


För att möjliggöra en ökad cykling i hela länet har vi inrättat ett regionalt cykelkansli. På denna sida har vi samlat information om cykelkansliet och vårt arbete med cykelfrågor. Avsteg från modellen kan göras även för andra kategoriboenden om projektgruppen anser att det finns skäl för detta. Genom infartsparkeringar underlättar vi för dem som inte har möjlighet att åka kollektivt hela resan göra det där konkurrensen om utrymmet är störst.


På vissa platser finns laddningsmöjlighet för elcyklar. Har du haft din cykel parkerad på allmän plats under lång tid råder vi dig att flytta den för att den inte ska flyttas av oss.


Cykelparkering stockholm

Tänk också på att du inte får parkera cykeln så att den hindrar trafik. Lagom till att våren är här skapar vi fler platser för cykelparkering. Falco Ideal är ett av våra allra mest robusta ställ och har ögla för ramfastlåsning och även gummibeklädda ramhållare som skapar extra stöd och ordning bland cyklarna. All tillverkning sker i egen fabrik i Nederländerma.


Teknisk handbok för byggande, drift och underhåll på offentlig mark. Dessutom ville man tillgodose hyresgästernas önskemål om viss cykelservice samt laddningsplatser för elcyklar. Falco har levererat FalcoLevelPros, Sheffield cykelställ och FalcoTriangles till projektet.


Det finns plats för 3cyklar och parkering är gratis. Andel invånare som är mycket eller ganska nöjda med tillgången till stöldsäker cykelparkering i stadsdelen. Vissa cookies används även för att optimera vår kontakt med dig som webbanvändare och för att kunna ge förmånliga erbjudanden som kan vara intressanta för dig genom annonsering (målinriktad nätreklam).


En viktig del i kombinationsresandet är att möjliggöra för smidiga byten mellan cykel och kollektivtrafik. Då krävs bra och attraktiva cykelparkeringar nära hållplatsen.


Trafikförvaltningen tagit fram riktlinjer för cykelparkering vid kollektivtrafiken, RiPark. Vasakronan hade behov av ytterligare cykelparkeringar i parkeringsgaraget i sin fastighet på Lindhagensgatan men hade begränsat med utrymme samt låg takhöjd. Kalkylen för projektet har sin grund i kostnader för föregående år. Vi säljer produkter och helhetslösningar som skapar mer plats och ordning i såväl befintliga lokaler samt nybyggnationer.


Ju tidigare i processen vi blir involverade, desto bättre blir förutsättningarna för ett optimalt resultat. Då kommer cykelparkeringarna och taxistationen att påverkas. Mer information kommer.


Snabb offerering och hjälp i projekteringsfrågor. Vi inreder cykelgarage och cykelparkeringar i stora och små projekt.


Cykelparkering stockholm

Operatörerna lämnar också upplysningar om taxor, parkeringsavgifter, evenemang med mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.