måndag 19 februari 2018

Butik spotlight

Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Unieke eigen collectie spotlight. Gewaardeerd met een 9. Find China Manufacturers Of Spot Lighting. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Kongensgade 1i København. Oavsett om det gäller butiksbelysning, konsthallar, showrooms eller museer har vi en belysningslösning för er.


Butik spotlight

Här finns ett stort utbud av spotlights, LED-belysning och spotlight-skena för att din butik ska få precis den känsla som du vill förmedla till dina besökare. Våra LED-spots kan anpassas med dimmerfunktion och du kan ta fram den färgtemperatur som lämpar sig bäst för stunden. Vi tillverkar, säljer och installerar exklusiv belysning och styrsystem till hemmet, kontoret och butiken. Vi arbetar enbart med marknadens bästa produkter samt designar och tillverkar egna armaturer.


Spotlight AB - exklusiv belysning för hemmet och kontoret. Våra egna produkter tillverkas i Stockholm. Närproducerade kvalitétsprodukter. Ovan är några exempel på spotlights till butiker.


Butik spotlight

Kontakta oss för kostnadsfri genomgång av din butik. Downlights och mindre spottar till butik. I vissa fall behövs inte kraftiga spotlights på skena för att belysa lokaler. Dessa typer av spottar kan vara stora och små med både fast eller riktbart ljus.


Hos oss hittar du spottar som passar i hemmets alla rum. Vi har ett brett utbud av väldesignade spotlights för både tak och vägg i mängder av olika modeller och material från branschens främsta tillverkare. Väldesignade spotlights för sovrum, badrum och kök. Vi har äntligen fått möjligheten att få testa spotlight Trend.


En ny, mindre spotlight i stilren cylinderform som tagit oss med storm. Trots sin nätta storlek på 150mm (hög) så ger den ifrån sig ett suveränt ljus (6Lumen).


Skensystem för proffsiga installationer av spotlight på kontor, i butiker eller i hemmet med höga krav. På Clas Ohlson finns alla eltillbehör du kan tänkas behöva. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Beställ online idag. Stort urval av spotlights med eller utan skena. Du kan välja spotlights för allmän belysning eller ha infällda spottar ( downlights ) i köket, installera snygga badrumsspotta.


Takbelysning i form av spotlight är en populär armatur i de flesta hem. Här har vi samlat en mängd olika modeller av spotskenor, spotrondeller och downlights som vi tror kan passa alla stilar.


Att kunna justera en lampa efter sitt eget behov är drömmen. En helt kostnadsfri belysningsplanering som kvalitetssäkrar att effekten av ljuset blir vad som förväntas. Förutom spotlights är vi även duktiga på LED-lister, downlights, pendelarmatur, skyltbelysning och ljuslådor. Bland annat tack vare att de inte blir så varma och är energisnåla blir LED-alternativet allt populärare för spotlights eller downlights.


En led spotlight kan ge bra arbetsbelysning, men också användas för att skapa effektljus genom att punktbelysa. Om man ska ha LED spotlights som basbelysning i ett rum så vill man hålla ca 20m upp till 5m mellan sina spotlights. Börja ca 5m ut från väggen när man tar fram antalet spotlights man vill ha.


Butik spotlight

Normal ljusspridning bör ligga på runt grader. En takspotlight är enkel att placera och rikta dit du vill.


Vi har ett brett urval av spotlights för tak med olika antal lampor och i olika form och material från välkända leverantörer. Vi hjälper gärna våra kunder att hitta rätt bland alla lampor och led-belysning, välkommen in till vår butik i Helsingborg, eller kontakta oss för råd och information. Tis, Tors, Fre: 09.


Tips för belysningsplanering och ljussättning av butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.