måndag 19 februari 2018

Cato lampa rea

Cato lampa rea

Gör årets bästa fyn köp online nu! Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar. Rea på modekläder i vår outlet. Shoppa på Booztlet. Nedsatt mode från exklusiva varumärken. Fynda dina märkeskläder på Booztlet. All tillverkning sker i fabriken i Varberg där lamporna i tillverkas med högsta kvalitet och gediget hantverk.


Cato lampa rea

Cato är en tidlös lampa som med stilrena linjer och uttryck blivit en omtyckt favorit i svenska hem. Lampfamiljen Cato från Belid är den populäraste lampserien från Belid. Cato tillverkas för hand i fabriken i Varberg.


Med sina stadiga händer skapar de flera olika av typer av armaturer som taklampor, skensystem, golvlampor, sänglampor, skrivbordslampor och mycket mer. Cato bordslampa SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Cato Q är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalité. Cato lampserie tillverkas av svenska lamptillverkaren Belid. I decennier har Cato Q gett ljuset från Varberg en plats i det nordiska hemmet. Akryldelen av skärmen sprider ljuset från GU10-ljuskällan på ett estestiskt sätt.


Passar perfekt i ditt sovrum. Cato LED V57Vägglampa Dimbar är en dubbel vägglampa med inbyggda. Vid köp av rea -varor ingår ej frakt i det angivna priset.


Cato lampa rea

Spotlights ger dig perfekt riktad belysning och rätt typ av lampa för dig som vill vara kreativ med belysningen hemma. Veckans kap – ursnygg lampa i glas och borstad mässing.


Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Välj rätt belysning med Mio. Vi har ett brett sortiment!


Vägglampan Cato från Belid är ett bra exempel på när god design och riktigt bra funktionalitet lever i harmoni. Cato har en minimalistisk och klassiskt Skandinavisk silhuett. Vägglampan är ytterst praktisk men även stämmningsfull då du själv kan reglera det dimbara ljuset för att passa humör och känsla! Dimmerfunktionen på lampan är en 3-stegs dimmer som gör att du själv kan justera ljusstyrkan.


Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element – och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar – Så det finns en del att välja mellan. Denna vackra lampa i glas är tillverkad av Belid i svenska kuststaden Varberg. Här går design och kvalitet hand i hand och du får en plafond i högsta kvalitet och stilren design!


Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och med materialval av hög kvalité. I familjen Cato ingår golvlampa, spotlights och bordslampor. Tillverkad i Varberg, Sverige. Köp lampor från Belid hos Lampemesteren.


I vår rea hörna hittar du lampor för inom- och utomhusbelysning till rea priser. Därefter har du den inom 1-arbetsdagar.


Lampor är inte bara till för att lysa upp ett utrymme, de är också en del av vad som ger just ditt hem en personlig touch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.