onsdag 6 december 2017

Liten julgran rusta

Stort utbud av julgranar från Smålandsgran. Shoppa online på åhlens. Mattor för alla hemmets rum. Hitta din nya matta på åhlens. Detaljer gör skillnad. Julgranar för alla stilar. Våra konstgranar är enkla att montera och tar lite plats när de inte används. Granarna finns i flera olika storlekar och färger. I sortimentet hittar du klassiska gröna granar och lekfulla färgglada varianter i rosa och silver.


Pryd granen som du själv önskar med julkulor, glitter, julgransbelysning, tomtar eller enhörningar! Perfekta som bordsdekoration eller i barnens rum. Precis som med en större modell blir minigranen ännu finare med pynt. Välj mellan trådlösa ljusslingor med små lampor eller traditionella ljusslingor i traditionellt stuk.


Våra ljusslingor med LED-ljus ger ett fint skimmer för den rätta julkänslan. Oavsett om du väljer klassiska gula ljus eller lampor i flera olika färger. Låt julgranen lysa fint i decembermörkret och piffa upp den lite extra i år!


Skapa en personlig julstämning hemma med vårt utbud av julgranar, dekorationer, adventspynt, jultextilier och dekorationsbelysning. Vårt julsortiment är brett och sträcker sig över klassiskt, skandinaviskt och lekfullt färgglatt.


Att granen inte barrar och inte behöver slängas bort efter julen gör inte saken sämre. Alla våra konstgjorda julgranar är naturtrogna och mycket lättskötta – skräpar inte ner eller törstar efter vatten. För dig som gärna vill ha julgran men är nöjd med en lite mindre, har vi bordsgranar och minigranar som är lätta att placera. En julgran som varar år efter år, och som dessutom kan stoppas undan i ett skåp är ganska smidigt.


Liten julgran rusta

Skapa ett trivsamt och personligt hem! För den som vill göra om hemma med enkla medel har vi ett brett utbud av färg, golv och tapet. Rusta - Mycket för pengarna. Köp julgranar på BAUHAUS.


Liten julgran rusta

Vi erbjuder hemleverans av äkta kungsgranar, konstgranar och plastgranar för din bekvämlighet. Få föremål sprider så mycket julstämning som julgranen.


Liten julgran rusta

Detta tidlösa julpynt har en självklar plats i majoriteten av alla julfirande hem. Värt att fundera på är också om du vill ha en liten julgran eller en stor julgran. Fina julgranar till både det lilla och det stora hemmet.


Doften av en äkta gran i hemmet är oslagbar. Stor gran med 1st. LED-ljuskällor som avger ett varmvitt ljus. Granen är tillverkad av PVC. Transformator samt julgransfot ingår. Vi har flera olika alternativ. Konstgjorda julgranar är det perfekta valet för sig som föredrar en barrfri jul! Våra högkvalitativa granar är naturtrogna och kommer i flera olika storlekar och färger. Granen är 1centimeter hög och har inbyggd LED-belysning som lyser upp i vintermörkret.


Och särskilt nuförtiden när det finns så många olika sorter. På ÖoB hittar du julgransbelysning för både inomhus- och utomhusbruk.


Vår julgransbelysning har LED-ljus vilket gör de energisnåla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.