torsdag 7 december 2017

Knäortoser

Vi hjälper dig få en bättre vardag utan hinder! Knäortoser som ger stö värme och lindrar smärtan. Fri frakt över 5kr. Effektiv knäortos för stabilisering av ett instabilt knä.


Optimalt för ledbandsskador eller artrosproblem i knäleden med behov av extra stabilitet och avlastning. Knäskydd som begränsar översträckningen i knät. Begränsning av knäts möjlighet att rotera. Här hittar du ett brett sortiment av anatomiska och avlastande knäskydd och knäortoser som ger en smärtlindrande effekt vid knäskador som schlatter, löparknä, artrit, ledbandsskador, broskskador, förslitningsskador och slemsäcksinflammation.


Beroende på skada används olika typer av knäortoser som har olika funktion och varierande stabilitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för rehab och patientsäkerhet. Basic – innefattar enklare knäskydd för lätt stöd och avlastning av knäleden.


Problemen kan vara belastningsrelaterad smärta, svullnad och lätt instabilitet i knäleden. Artros – är knäskydd speciellt lämpade för artrosproblem i knäleden.


Ortos är grekiska och betyder räta ut. Det används idag som hjälpmedel till leder som är i behov av extra stöd. Hos oss hittar du ett brett sortiment av ortoser framtagna för dina behov.


Knäortoser

I vårt sortiment hittar du halskragar, handledsortoser, ankelortoser, axelortoser, fotledsskyd knäortoser, ryggördlar och korsetter. Du hittar även rehab- och postoperativa ortoser, bandage och knäskydd för artros, ligament och korsbandsskador samt Spinomed som är ett hjälpmedel som används för att förebygga kotfrakturer vid blanda annat osteoporos. Knäartros är smärta, stelhet och nedsatt funktion på grund av broskförändring i knät.


Knäortoser

Bäst behandling vid artros är träning, info och skydd. Behandling av värk i knä eller behövs av extra stabilitet och avlastning.


Knästöd : Stöd för knäna ger en smärtlindrande effekt vid skador som brosk- förslitnings- och ledbandsskador, löpar- och schlatterknän och artros. Fotortoser Förskrivningsrätt.


I många fall kan en ortos vara till stor nytta under såväl träning och rehabilitering som vila. Vi har ett stort sortiment av ortoser för hela kroppen, allt från enkla handledsstöd till mer avancerade knäortoser.


Två stycken stabiliserande och stödjande knäortoser för dig som behöver extra support i knälederna. Idag drabbas fler och fler av olika typer av knäskador. De flesta knäskadorna är ledbandsskador som till exempel olika typer av stukningar.


Andra akuta knäskador orsakas av yttre vål ex en korsbandsskada i fotboll. Camp Aso Fotledsortos: Genu Direxa Stable Wraparound. Ett elastiskt fotledsbandage. Ger ett gott stö passar i alla.


Genu Direxa Stable och Genu Direxa Stable open ger stabilitet vid knäbesvär som ger instabilitetskänslor och där ledens rörelser måste begränsas. Eventuellt viktnedgång för att minska på belastningen på knäleden. Se över ditt belastningsmönster och hur du går. Genom att förändra vinkeln på fot och fotled kan knäleden avlastas.


Knäortoser

Ofta är knäortoser bekväma att bära och begränsar vissa rörelser och stabiliserar knäskålen i sidled. Symtom Är det en inre skada som att ett ledband har gått av så kommer smärtan från insidan av knät och är det en yttre skada så känns det naturligtvis mer på utsidan.


Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår Nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet. DJO är ett globalt företag och marknadsför våra produkter under varumärken som Aircast, DonJoy, Procare mfl.


Sortimentet omfattar mer än 6rehabiliteringsprodukter – bl a hårda och mjuka knäskydd som används förebyggande mot skador, vid behandling av kroniska tillstånd samt vid postoperativ rehabilitering. Vi har även kompletta sjukvårdsväskor som är färdiga för att användas direkt på företaget, i idrottslaget, hemma, i bilen och på många andra ställen.


Unloader knäortoser är ett av företagets flaggskepp. Nordic är verksamma i Sverige, Norge, Danmark, Finland samt de baltiska länderna. De enklaste varianterna av knäskydd bär man för att hålla knät varmt – i andra änden av skalan hittar vi tekniskt mycket avancerade aktiva knäortoser som används vid komplexa och svårbehandlade skador.


Skor och övriga ortoser. Artros är en allvarlig sjukdom som traditionellt sett drabbat den äldre befolkningen. Artros innebär att brosket slitits ut och inte längre fungerar som stötdämpare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.