torsdag 7 december 2017

Infälld rörelsevakt led

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön.

Aktiveras vid rörelse inom valt ljusområde. Rörelsevakt med ljusrelä för infälld montering i dosa. Reglage för manuellt på- och avslag. Justerbar efterlysningstid (s-min) och ljusnivå (lux).


En rörelsevakt är en sensor som kan tända en eller flera lampor när den känner av rörelser. Med en rörelsesensor utomhus kan utebelysningen tändas automatiskt för att avskräcka objudna gäster i trädgården, för att välkomna gäster i mörkret eller när du parkerar bilen på garageuppfarten. Med en rörelsevakt på din belysning så sänker man både sin elkostnad och får ett extra skydd mot oinbjudna besökare.


Detta är ett enkelt och bekvämt sätt att tända belysningen i trädgården, vid garaget eller entrén.

Våra rörelsevakter fungerar med de flesta belysningar och har lång livslängd. Infälld rörelsevakt SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner! Avkänningsavstånd: max. Rörelsesensor, vägg är en högkvaliativ LED -rörelsedetektor.


Produkterna som möjliggör din installation. Med rörelsevakt kan du automatisera avstängningen av en ljuskälla. Decklights LED Infälld Murbelysning LED Slingor Utomhus.


V LED Slinga 230V LED Neonslang Partyslingor 12V LED Slinga 230V LED Ropelight Strålkastare. Kan startas manuellt. Fri frakt vid köp över 300. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag!


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Efterlystid för rörelsevakt : s-min. Max meters känslighet. Auto: lampan lyser när den aktiveras av IR sensorn.


Off: lampan lyser aldrig On: lampan lyser kontinuerlig. Vakten har en extra reläutgång för styrning av t.

Vakterna kan styras av extern strömbrytare. Genom att sätta upp en rörelsevakt ger du ett välkomnande intryck till dig själv och dina gäster samt skapar en känsla av trygghet då rörelsesensorn informerar dig om när någon närmar sig.


Dessutom spar du energi då lamporna inte står och lyser i onödan. PIR står för Passive InfraRed och är en sensor som känner av när det sker en förändring av strålningsvärmen i omgivningen. Detta inträffar när en person (eller djur) rör sig inom sensorns räckvidd. På så sätt kan en lampa tändas automatiskt när någon kommer in i ett rum.


Sladdställ Star Trading Basic E14. Montera en rörelsevakt i din garderob! Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Specialister på LED lysrör. Kompatibel med LED. Allmän information. Beställ Konstsmide Nemi EVägglykta med rörelsevakt från Skånska Byggvaror - Spara pengar - Spara tid! Se vårt sortiment av ljusrelä, rörelsevakter mm. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Välkommen till Elbutik. Svart Lägg till i inköpslistan.


Många villor har rörelsevakt på tomten för att de både ska kunna se något när de kommer hem sent, men även för att skrämma bort eventuella tjuvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.