måndag 11 december 2017

Garderobsbelysning med sensor

Vi har ett komplett sortiment av fasadbelysning, lyktstolpar, pollare och spotlights. STÖTTA LED ljuslist för skåp med sensor, batteridriven vit, Ljusflöde: lumen. Det enklaste sättet att lysa upp din garderob på morgonen, utan att väcka din partner. Ett mjukt ljus tänds när du öppnar dörren.


I en garderob med bra ljus kan du enkelt välja ut din outfit och samtidigt få en riktigt cool effekt.

Vi är experter på anpassade LED kit och kan enkelt hjälpa er att skapa garderobsbelysning. Vi erbjuder färdiga ledlister för garderober med inbyggda rörelsesensorer och vi erbjuder ledlister med anpassade längder för att sammanställa kompletta ledkit. Vår garderobsbelysning hjälper dig att se och välja dina kläder. Vissa typer kan dessutom styras med en fjärrkontroll eller app.


Garderobsbelysning, steg för steg. Med denna smarta batteridrivna belysning får du ljus utan att dra en massa kablar.


Med en enkel inställning väljer du om den ska tändas av rörelsesensorn (och släckas automatiskt) eller om den ska lysa konstant. Det finns tex batteridrivna spotlights till dig som saknar uttag i din garderob eller varför inte batteridriven sensorlampa vilket gör att belysningen tänds automatiskt när du befinner dig i garderoben samt släcks efter några sekunder när du gått ut.

Av plast, med aluminiumhölje. Tänds med rörelsevakt. Lämplig i garderob, skåp, trappor och badrum. Monteras enkelt med självhäftande tejp eller med skruv (ingår inte).


Drivs med AAA-batterier (ingår inte). Batteritid: 3–månader. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. För skåp och lådor.


Placera magneten i stomme eller karm och lampan i låda eller dörr. När lampan kommer i kontakt med magneten släcks lampan. Magnet och lampa fästs med dubbelhäftande tejp på baksidan av respektive del.


Ledsavers LED-list Vit LED-list med DC-kontakt (14) Fr. Beställ PAULMANN Skåp- och garderobsbelysning MobilLED med sensor vit 3mm 700. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. LED-slingan fungerar även utmärkt i köket för köksluckorna eller liknande användningsområden.

LED- garderobsbelysning ger ett varmvitt ljus i din klädgarderob när det är mörkt i rummet. LED-lampa som tänds via inbyggd rörelsedetektor. Lampan släcks automatiskt sekunder efter sista upptäckta rörelse. Passar utmärkt i t. Väsklampa med sensor.


Automatisk garderobsbelysning Utgått. Lättnavigerad webbutik med Sveriges bredaste sortiment av ljuskällor. Snabb leverans från eget lager. Både företag och privatpersoner är välkomna att handla.


Vi samarbetar endast med europeiska leverantörer med kvalitetssäkrade produkter. Det blir både billigare och bekvämare att handla av oss jämfört med stormarknaden eller. Gratis att använda!


LED-slingan passar även perfekt för köksluckor eller andra liknande användningsområden. Handla LED garderobsbelysning 1W 120LM Infraröd rörelsesensor Motion Sensor online hos oss på 24. Utanpåliggande med måtten (LxBxTj):200x30xmm. Ska anslutas till driver Flo maxbelastning 15W (ej dimbar) art.


Rörelsesensor tänds ljuset upp automatiskt så snart du öppnar garderobsdörren eller köksluckan. Du behöver byta batterier så sällan att chansen är god att du till och med glömmer bort att belysningen går på batteri.


Kompakt lampa utrustad med integrerad LED-ljuskälla och rörelsevakt som tänder lampan i sekunder så fort den registrerar rörelse. Ljuskällan drivs av tre AAA-batterier (säljs separat).


Billiga byggvaror dagars öppet köp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.