måndag 11 december 2017

Bosch extraljus insats

Då har du kommit rätt, vi har även färdiga paket till din bil. E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Sveriges bästa priser. Med förbättrad reflektor och design, robust rostfritt stål.


Detta xenon extraljus är tillverkat för hårt bruk!

Denna förpackning innehåller bara insatsen (glas och reflektoryta). Vi erbjuder ett brett sortiment av reservdelar. Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Köp reservdelar online hos Autoexperten!


Nedan finner du reservdelar till extraljus. Tveka inte att höra av dig då vi har tillgång till ett mycket stort sortiment som ej finns på vår webbplats! Köp online hos Autoexperten!

NBB 1kan användas av dig som ställer höga krav på dina extraljus och trots sin lilla storlek avger NBB 1ett fylligt ljus med både bra bredd och längd. Många monterar tre extraljus på bilen, väljer du NBB 1är det inga problem att till och med montera fyra stycken i bredd på vårat extraljusfäste med art.


Upp till 60% lägre pris på extraljus, även färdiga extraljuspaket redo för installation. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Insats Cibie Oscar. Relaterade produkter.


Har köpt en bil med snygga extraljus montera problemet är att dem inte funkar, glasen är spruckna av stenskott och insatserna har utsatts för fukt i ca 3-år så dem är helt slut! Obs: I bilden är demonstration av ett helt ljus. Välkommen till Jula!


Galvaniserad stålplåt med svart korrosionsbeständig yta. Monteras stående med vridbar korrosionsbeständig fästbygel och Mvagnsbult. För glödlampa H max 100W. För vanlig 12V, Hglödlampa (ingår ej).


Bosch Big Knick 225.

Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Notera att många nya och moderna extraljus ofta har LED-lampor eller Xenonlampor i insatserna (LED är det klart mest populära idag, samt det bästa), dessa drar inte alls lika många watt och man klarar sig därmed på mindre antal relä, exempelvis kan tre stycken LED- eller Xenonlampor dra runt 1watt tillsammans.


Bred och lång eller smal och lång ljusbil finns även med effektbelysning. Avgassystem, ljuddämpare, sportluftfilter, dumpventiler. Montering som gör din mörkerkörning trygg och säker.


Det finns extraljus och så finns det extraljus. Men det finns en skillna misstänker vi, livslängden. Extraljus av olika prisklasser, ljusflöden och ljusbilder. Fjärrlus 8" (194mm).


EXTRALJUS 55W EXTRALJUS Detta kopplingsschema beskriver inkoppling av två extraljus som har en sammanlagd effekt på 1watt. Funktionen består av att extraljusen tänds i samband med att bilens original helljus aktiveras. Köp en komplett lösning med extraljus som innehåller alla nödvändiga tillbehör du behöver för att montera på din bil. I våra färdiga paket ingår allt nödvändigt kablage, hållare och extraljus.


Med bättre ljus minskar risken för misstag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.