måndag 11 december 2017

H4 lampa biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Stort utbud av lampor. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Biltemas bästa halogenlampa.


Ger både ökad ljusfördelning samt mycket vitare ljus än motsvarande standard lampa.

Mycket effektiva lampor som skapar ett behagligt ljus som inte tröttar ut förarens ögon. Den ökade ljusfördelningen möjliggör längre synfält och snabbare reaktioner, för ökad säkerhet. Med glödlampor för huvudstrålkastare, parkerings, bak- och stoppljus, blinkers m. Lägg till i shoppinglistan. Billigaste lampan lyser längst och den icke godkända 100-wattaren lyser sämst.


Två överraskande resultat i Vi Bilägares test av H- lampor. Testet visar också att mer effekt inte självklart ger bättre ljus. Det kan bli tvärtom.


Visst kan du få lite bättre halvljus om du byter lampor på bilen, men knappast så mycket som tillverkarna lovar. Testfakta har testat olika halogenlampor för att se hur mycket ljus de ger och hur länge de håller. Här finns lampor för blinkers, strålkastare och bromsljus – ja, alla slags lampor till din bil.


Standardlampor och specialare med ännu mer ljus eller extra lång livslängd. Eller köp en sats med flera lampor och lägg i handskfacket så har du alltid lampor tillhands när någon går sönder. Högklassig ljuskälla som erbjuder upp till 1% mer och % vitare ljus tillsammans med meter längre siktsträcka jämfört med en standardlampa. Den förbättrade färgtemperaturen och kontrasten resulterar inte bara i säkrare körning utan även bekvämare sådan.


Köp volt lampor här!

Bästa butikerna online. Höstmörkret är här och då gäller det att ha bra ljus på bilen. Ett enkelt sätt är att välja rätt H- lampor. Vi har valt ut de tio bästa som ger mest ljus.


Tio olika H-glödlampor. En av dem är grön och märkt "Eco Vision Energy saver". Enligt Philips är deras lampa procent snålare på energi jämfört med en standardlampa samtidigt som den ska ge tio procent mer ljus och hålla dubbelt så länge.


Uppgradera H- lamporna i bilens strålkastare till de här ljusstarka LED- lamporna från Hamron. Perfekt för dig som vill ge ditt åks belysning en helt ny ljusstyrka, längre livslängd och mer attityd! Pris per par - kr i frakt! Nuförtiden finns det ju en uppsjö av H- lampor att välja på.


Har en liten Ford Connect där jag tycker halvljuset är kasst. Funderar på om man kan montera någon annan glödlampa. TPositionslampor, BA9S, T4W, W5W. C5W Spollampor 36mm, 42mm för skyltbelysning och interiör, Tlysdioder, BA15S, BAY15D för bakljus, blinkers mm.


LED Dimljuslampor som DRL, Can-bus diodlampor och stort sortiment diodljus till bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.