onsdag 6 december 2017

Fotogenlampa koholmen

Vi hjälper dig att hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Fin stämningsbelysning och skapar en mysig atmosfär och vackra skuggbildningar i rummet.


Njut av dess varma aura den sprider eller ge bort till en vän - det är en present som garanterat ger glädje och kärlek till mottagaren. Liten bordsfotogenlampa med lykthus i glas. Lampan har ett vackert oljehus i munblåst klarglas i ett flertal olika färger att välja mellan som garanterat kommer att tillföra ytterligare elegans i ditt hem. En fin inredningsdetalj som ger en mycket vacker stämningsbelysning!


Fotogenlampa koholmen

En liten, nätt och lättplacerad fotogenlampa med fot i färgat glas. Den föll sedan i glömska för att på senare år åter bli en av våra mest populära dekorationslampor. Den välarbetade, detaljrika mässingsdelen ger en elegant kontrast mot det enkla och mjuka i glasets former. Underdelen finns i flera olika färger, och delen i mässing finns nu även i ett förnicklat utförande.


Fotogenlampa koholmen

Levereras utan fotogen. Den finns i tre storlekar med ett munblåst glasoljehus och också i flera olika färger. Välkommen till Tamburstore. Karlskrona Lampfabrik tillverkar bland annat klassiska fotogenlampor.


Finns i flera färger och utföranden. Koholmen fotogenlampa. På senare år har den gjort “come back” och åter igen blivit en otroligt populär dekoration i var och vartannat hem. Glasoljehuset är munblåst och rymmer ungefär dl fotogen.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Holmegaard Design With Light Oljelampa H 3cm. Denna handgjorda fotogenlampa passar utmärkt till dukning eller bara som ljuskälla. Ljusstyrkan motsvarar ungefär sex stycken stearinljus.


Lampan är svensktillverkad och brännaren är gjord i förnicklad mässing. Fraktfritt vid köp över 500kr. Så mycket mer än bara en fotogenlampa.


Den är så vacker och stämningshöjande genom sitt utförande med kontraster mellan glas i olika färger och mässing. Mässingsdelarna är tillverkade i trycksvarvad och dragen mässingplåt. Fotogenlampa i klart glasHöjd: cm. Lampan finns i flera färger och i två större varianter Skeppsholmen och Kungsholmen.


Det finns flera utföranden på olika varianter av oljelamporna, alla fantastiskt fina och unika i sitt slag. Lamporna passar utmärkt ensam eller grupperade tillsammans med olika. Brännarerör 6^ (Kort) 1kr.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Visst är de Liknande produkter - Lampan. Adress: Kvarnfallsvägen 11. Blackballoon har vackra fotogenlampor eller oljelampor från Karlskronas lampfabrik i olika färger och modeller.


Fotogenlampa koholmen

Den drivs med paraffinoljanbsp;och dess. Den har ett oljehus i munblåst glas och rundbrännare i polerad mässing. Pris 7kr på Sekelskifte. En vacker fotogenlampa som höjer mysnivån ett snäpp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.