onsdag 1 november 2017

Mr maria lampa

Handla lampor och mycket annat hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar. Heminredning för alla smaker. Dekorera ditt hem i din stil! Massor av nedsatta priser! Stort utbud av lampor. Beställ online idag. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Det är konstnärliga och lekfulla lampor som kan användas till såväl belysning som lek. En söt och mjuk kaninlampa.


Den är gjord av mjukt silikonmaterial och laddas med hjälp av ett USB. Väckning – lampan tänds i minuter Sleep Timer – lampan släcka eftereller minuter.


Mr maria lampa

Söt nattlampa i mjukt material som släcks eft Visa mer. Miffy Original Lampa, Vit. Replacement Kit - Mr. Prenumera på vårt nyhetsbrev.


På Clas Ohlson finns alla eltillbehör du kan tänkas behöva. Det varma ljuset från dessa ikoniska barnlampor skapar en mysig stämning för alla åldrar.


För även om dessa fantasifulla lampor är designade för barnrum, kan även vi vuxna glädjas över dessa vackra skapelser. Steglöst dimbara LED-ljus. Mjukt och varmt sken. Timer som släcker lampan eftereller minuter.


Styrs med fjärrkontroll. Lampan skapar ett vackert och behagligt ljus i barnrummet och lämpar sig väldigt bra som kvälls- och nattlampa. En trygg och mysig kompis i mörkret. Mått: Øx Hcm.


SMILEY XL The Smiley lamp in its recognizable bright yellow colour shines with a beautiful warm glow and lights up every room. You can order what you need here.


She brings design to kidsrooms and the enjoyment of nostalgia to adults. USING THIS LIGHT Use the touch dimmer button located. Den vackraste kaninen i en modern och hjärtlig tolkning. Mr Maria Laddningsbar LED lampa med dimmer.


Söt och rogivande lampa som fungerar som nattlampa. Den är en riktig storfavorit i många hem och barnrum och är barnens bästa vän! First light har en dimmer.


Mr maria lampa

Lampan är tillverkad av polyeten (hårdplast) och är försedd med en integrerad LED- lampa. LED- lampan bidrar dels med ett behagligt ljus, men också till att lampan håller sig sval. Skickas inom 2-arbetsdagar.


St Lägg i kundvagnen ! Lampan är dock lika fin släckt som tänd och blir en fin detalj i barnrumsinredningen. Lamporna finns i både store och mindre varianter. Glödlampan är 5W LED och har dimmer-funktion.


Mr maria lampa

Material: Polyetenplast, Lampan är ingen leksak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.