måndag 16 oktober 2017

Solcellslampa rörelse

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Stort utbud av utomhusbelysning till lågt pris. Här hittar du en solcellslampor som skapar stämningsfull belysning runt ditt hus.


Välj bland olika varianter av dekorationslampor, pollare och vägglampor! IP65-klassad och därmed lämplig för utomhusbruk.

Inbyggt skymningsrelä ger möjlighet till belysning under natten (lux). Genom att lossa på en vingmutter kan rörelsesensorn vinklas i vertikalled. Tillsammans med armaturen medföljer en väl tilltagen solcellspanel (amorf) för att ladda batteriet som driver LED-dioderna.


Lämplig för utomhusbruk på till exempel husväggen samt andra väggytor. Kan även användas i trädgårdar, altaner, balkonger, ingångar, terrasser, garage med mera. Den här solcellslampan är väderbeständig (IP-klassad).


Finns det solcellslampor med rörelsesensor? För utöver den lysande marmeladburken för trädgårdsbordet är solcellslampor även praktiskt användbara, till exempel som väg- eller vägglampor.

Och då är det mycket praktiskt med en rörelsesensor. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. En solcellslampa är alltid en lysande idé.


Vi har ett brett sortiment för alla behov av ljus – både funktion och trivsel. Från att ha varit ett alternativ mest för dekoration, är solcellslampor och annan solcellsbelysning numera självklara val när du ska göra utemiljön mer upplyst. Att använda sig av solcellslampor i trädgården har flera olika fördelar vilket gör den till en stor favorit hos oss på Ljustema.


Denna solcellsdrivna utomhusstrålkastare har st. W SMD LED-dioder som styrs via en rörelsedetektor. Dagars Gratis Retur. Gör dig redo för utesäsongen. Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Lyser med ett dekorativt sken tills den aktiveras av rörelse, då ytterligare ljusstarka LED-lampor tänds.


Strålkastare och floodlights med sensor är en perfekt lösning till mörk infart, koloniträdgårdar och skjul, vart deras kraftiga ljus skapar trygg trafik, och kan överraska och skrämma bort objudna gäster. Upptäck ett stort utbud av utomhusmöbler, grillar och utomhusbelysning.


Vi har de hetaste varumärkena till bästa pris! Solcellslampor online hos ShopAlike!

Markspettslampan monteras enkelt genom att sätta den i marken, där den garanterar orienteringsbelysning längs stigar eller accentbelysning på terrassen eller gräsmattan. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Evo SMD solcellslampa IPklassa vilket innebär att den är riktigt väl skyddad mot vatten. Vilka lampor rekommenderar vi, och varför?


Det beror naturligtvis på vad du skall använda dina lampor till, men låt oss börja med några exempel på några av de lampor som erfarenhetsmässigt fungerar riktigt bra på vintern, samt en förklaring till varför de fungerar så väl. De kan också ha en funktion som gör att den tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust helt automatiskt.


För att få en full laddning som räcker länge bör belysningen laddas i timmar. Givetvis har vi: Alltid dagars öppet köp Snabba leveranser Utmärkt service Fraktfritt över 500kr!


Hur länge håller ett batteri i en solcellslampa är bara några saker vi tar upp i denna beskrivning om solcellslampor. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.