måndag 16 oktober 2017

Belid cato led vägglampa

Inredning för alla hem och smaker. Upptäck och fynda idag! Fynda lampor till hemmet hos oss! Sugen på en lampa i metall? Unna dig något extra. Upp till 15% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Den är riktbar och sprider ett bra ljus, optimalt med dimmern så att du kan ställa in ljusstyrkan efter eget behov. Contact Customer Support Sales Team Agents QA.


Belid cato led vägglampa

All tillverkning sker i fabriken i Varberg där lamporna i tillverkas med högsta kvalitet och gediget hantverk. Image Bank Catalogues Press. Shoppa enkelt online.


Välj dina favoriter bland Sleepos stora sortiment. Fantastic product range of furniture, lighting, home décor and more. Belid Lighting Find us Career.


Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. När lampan är tänd så skapas ett effektfullt upp- och nedljus som garanterat skapar en stämningsfull atmosfär i ditt hem. Lampan passar lika bra i hallen som i trappen eller vardagsrummet.


Finns i flera färger och även som bord- och golvlampa. LED ljuskälla ingår. Stort utbud av vägglampor.


Med avseende på framtidens krav på låg energiförbrukning lägger företaget stor vikt vid produktutveckling. Välj mellan singel varianten eller dubbel. Quality design from the leading brands of Scandinavia. Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning. Levereras med ljuskälla. Cato Q har en minimalistisk och klassiskt Skandinavisk silhuett. Visa alla produkter Ny. Jämför alltid innan köp! En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Köp snabbt och enkelt på nätet! Vägglampa CATO Cato vägglamp med led och dimmer. Belysning till alla rum från Bright 1-2-3. Artikelnr: Laddar ditt pris. Passar perfekt som sänglampa.


Hela familjen karaktäriseras av samma genomgående element och designval – och består av både bordslampor, golvlampor, pendlar, vägglampor och en snygg spot-serie. Cato är inspirerad av vårt skandinaviska arv med ett minimalistiskt uttryck och. Cato är en stilren vägglampa i vacker oxidfärgad metall med svartnbsp;väggfäste. Den avger ett direkt och behagligt ljus och är idealisk som läslampa i sovrummet eller i läshörnan.


Belid cato led vägglampa

Den slimmade formen med rena linjer är hämtad från den. I denna serie hittar vi ett brett utbud av golvlampor, taklampor och bordslampor.


Belid cato led vägglampa

Cato dubbel vägglampa är en modern och stilren vägglampa med två riktbara lampor som både erbjuder funktionalitet och snygg design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.