måndag 16 oktober 2017

Belid skensystem led

Inredning för alla hem och smaker. Fynda lampor till hemmet hos oss! Sugen på en lampa i metall? Unna dig något extra. Köp snabbt och enkelt på nätet idag! Belysning till alla rum från Bright 1-2-3. Fri frakt över 500kr. Lägg till skarvar om du vill koppla ihop flera skenor. Tänk på att hellre ha en spotlight för mycket än en för lite.


Belid skensystem led

Spotlights från en skena kan dels tillföra ett vackert och spännande allmänljus genom att man belyser väggarna som på så sätt ger ett indirekt ljus tillbaka till rummet. Den kan också användas för att belysa en tavelvägg, en bokhylla, en köksinredning, en garderob eller i en klädkammare. Välj transformator.


Belid skensystem led

Contact Customer Support Sales Team Agents QA. Image Bank Catalogues Press. Riktbar spotlight som sprider ett bra ljus och finns i två olika färger. LED transformator till skensystem.


Pluggas enkelt in i änden på skenan, i själva transformatorn sitter en sockerbit där man kopplar vanlig 220V sladd. Plastremsa som går att lägga mellan spottarna medföljer, detta gör att man ej ser in i skenan. Det går att koppla ihop flera skenor. Längd - 60cm, 100cmm, 150cmm.


Belid skensystem led

Magnum pendel LED Dimbar Ø380mm. Byggbara skensystem med belysning är enkla att montera och vinkla i ett hörn om man vill det. LED moduler i lampor med integrerad LED upp till 5år från köpetillfället.


Garantin omfattar inte felaktig installation, montering enl. Snabb service, Snabba leveranser, Har du funderingar kontakta oss Bra kvalité på belysning och lampor. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Upptäck och fynda idag! Gratis att använda! Den är lite stramare i sin utformning än t. Skensystem för spotlights. Varje del beställs separat.


En modern och stilren punktbelysning, perfekt när du vill lysa upp lite större ytor men ändå ha kontroll vart. En 12V-skena i vitt med som vi för i tre olika längder. Formen är tidlös och gör detta system till något mer än bara en spotlight.


Den passar till Globals skensystem. Lampan är tillverkad i Varberg. Fördelar med Volt? Om du skulle vilja ha en längre skena så rekommenderar vi att du använder en extern transformator.


Senaste nytt från populära Belid. Stort utbud av Belid lampor! Hitta rätt Belid-lampa för dig! Genom åren har Belid tagit fram ett flertal uppskattade och välkända lampserier.


Vi har ett stort utbud av lampor från Belid. Cato Q LED spotlight svart. För 230V skena Belid. Radiell spot LED för 1-fas Global Svart struktur Belid.


V GU1 inklusive dimbar LED -ljuskälla för montering på 1. Belid erbjuder två typer av skensystem: 1. Max längd på skena är meter. KlassIngen jord behövs. Elen ansluts direkt till transformatorn. V 1-FAS SKENSYSTEM.


Till det här systemet behövs ingen transformator. Belid spotlight tyson SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.