måndag 9 oktober 2017

Led verlichting voordelen

Led verlichting voordelen

Wir führen alle Fassungen, Formen und Stile. Bequem online shoppen. Kostenfrei ab € liefern lassen. Hier, was Sien. Große Auswahl zu kleinen Preisen! passende Produkte. Tische, Betten und vieles mehr! Strahlen Sie noch Heute. Lampen, Leuchten und Zubehör! Jetzt Rabatte sichern. Sparen Sie bis zu 70%! Genießen Sie die größte Auswahl. Möbel, Schirme und Grillzubehör! Gestalten Sie Ihr Zuhause. Küche, Bad und vieles mehr! Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! LED lampen zijn milieuvriendelijker: ze bevatten geen kwik en andere gevaarlijke metalen. Een LED lamp is volledig recycleerbaar. Bij het productieproces van LED - verlichting wordt er trouwens ook geen zwavel gebruikt.


Door de langere levensduur en het energieverbruik zal een LED -lamp minder kosten. De voordelen van led verlichting.


Led verlichting voordelen

Omdat led verlichting vele voordelen biedt voor zowel particulieren als bedrijven stapt heel Nederland de komende jaren massaal over op de energiezuinige led verlichting. Naast het lage stroomverbruik zijn er echter nog veel meer voordelen zoals de lange levensduur en de lage warmte afgifte.


LED lampen verbruiken 80% tot 90% minder stroom dan een gloei- of halogeenlamp. LED is technologisch erg sterk en efficiënt. Andere voordelen LED lamp √ Je haalt de schakelaar over en de LED lamp brandt onmiddellijk op vol vermogen, ook buiten in de vorst, dus niet zoals een spaarlamp.


De LED lamp is niet gevoelig voor trillingen, in tegenstelling tot gloeilampen en halogeenlampen die daar absoluut niet tegen kunnen. LED verlichting is zuinig en goed voor het milieu. Ten opzichte van andere lampen gaan led lampen enorm lang mee.


Ze zijn daarbij ook een stuk steviger gemaakt, waardoor ze een val makkelijk kunnen overleven. Energiebesparender dan andere verlichting Een led lamp bespaart je zo’n 90% energie in vergelijking met gloeilampen. Daardoor heb je de led lampen in no-time terugverdiend.


Osram Leuchtmittel. Philips Leuchtmittel. Dimmbare Glühlampen. Toch twijfelen mensen vaak over de aanschaf van LED lampen.


Daarnaast bespaart u ondanks de naam, met LED toch echt 40% van uw kosten ten opzichte van de spaarlamp. Dit komt met name door de op het eerste gezicht, hoge aanschafprijs. Dit heeft voornamelijk te maken met de manier waarop energie wordt omgezet in licht.


Bij conventionele verlichting zien we vaak dat veel energie verloren gaat. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Dit was de reden voor veel bedrijven om op LED over te stappen en daardoor ook steeds meer particulieren dit soort verlichting in huis willen hebben.


Led verlichting voordelen

Gemiddeld is een LED lamp ongeveer keer zo zuinig als een halogeenlamp. Natuurlijk, of u nu overstapt op een LED screw-in of een gloednieuw LED armatuur, u bent waarschijnlijk goed bekend met de vele voordelen van LED’s. Hierdoor wordt de investering direct terugverdiend.


Een belangrijk voordeel om hier te benadrukken: de lumenoutput, oftewel de helderhei wordt bij LED niet afgeschreven zoals bij de fluorescentie- of HID-technologie. Hiervoor zijn voordelen van Led verlichting genoemd. Om er nog enige kort te herhalen: met de hoge besparing op de energiekosten tot wel 70% is het zeer rendabel om over te stappen op Led TL verlichting. Een ander groot voordeel wat led verlichting met zich meebrengt, is een lagere energierekening.


Wist je namelijk dat verlichting al snel tussen de 30% tot 60% van je energiekosten bepaalt? Steeds meer voorzitters, penningmeesters en bestuursleden zijn enthousiast over de voordelen van led verlichting. De hoogste lichtopbrengst voor de laagste kosten dus.


Ledlampen geven meer licht met minder energie. Zo kun je tot wel procent besparen. En met dat geld in de clubkas kunnen jullie een heleboel andere leuke dingen doen! Gemakkelijk in het onderhoud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.