fredag 6 oktober 2017

Bygglampa led stativ

Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Arbetsbelysning för dina byggprojekt! Jula har LED -arbetsbelysningen som ger ett nödvändigt ljus i tuffa miljöer.


God arbetsbelysning är A och O - här finns LED -armaturer, vattentäta arbetslampor, tillfällig belysning och strålkastare på stativ. Skarvsladd är nästintill ett måste, använd IP44-klassad sladd vid utomhusbruk!

STRÅLKASTARE LED IPSTATIV. Från 50kr exkl. Visa produkter % AMIGA PRO. Har uttag för anslutning av exempelvis elverktyg.


Anslutningskabeln är extra vilket gör att du kan nyttja lampan på fler ställen. Utmärkt för verkstaden, byggarbetsplatsen eller garaget. Monteringshål för vägg eller stativ. Halogen, 2x400W, med stativ.


Strålkastare Gelia LED med Stickpropp.

Lampa Bosch GLI 18V. De finns med olika ljusstyrkor och med eller utan stativ. Vi har även laddbara arbetslampor som är smidiga i garaget, verkstaden eller bilen.


Väljer du en energisnål LED -belysning, som till skillnad från halogenstrålkastaren inte blir het, så minskar du risken för brand och brännskador. Produktinformation. LED lampa på stativ, W hög effekt COB (Chip on Board) LED belysning för mobil användning, med extra vidvinkel spridning av ljus för att belysa stor områden.


ULTRA FIRE Li-on – upp till tim. Rundstrålande lampa med LED som ger ett bländfritt allmänljus perfekt för inomhusarbete. Hyr bygglampa arbetsbelysning LED. Finns dubbla eluttag på baksidan så man kan skarva vidare el till andra maskiner.


Byggbelysning med stativ. Det senaste inom byggbelysning. Ny bygglampa tillverkad i Frankrike med års garanti. LED bygglampa, modell XPRO, med minst 25.


En bra arbetslampa ska inte bara vara robust, mobil och kraftfull – den ska passa både dig och arbetsuppgiften eftersom ljuset påverkar färger och material. På Biltema finns ett brett utbud av arbetslampor så att du kan hitta dina personliga favoriter.


Kan ställas på golv, hängas på vägg eller monteras på stativ. Har även två petskyddade 230V uttag på baksidan. Levereras med förmonterad sladdställ 3m H07RN-F 3G1.

LED-bygglampa modell XPRO, med minst 25. Tillverkad i Frankrike med års garanti. Portabel LED - bygglampa.


För inomhus- och utomhusbruk - Förbrukar 80% mindre energi än en vanlig glödlampa - Starkt ljus direkt - Genererar väldigt lite värme, ingen risk för brännskador. För användning både inomhus och utomhus IP 65. LED lampa på stativ W hög effekt COB (Chip on Board) LED belysning för mobil användning med extra vidvinkel spridning av ljus för att belysa stor områden. Välj energisnålare belysning med LED - strålkastare.


Letar efter en vettig arbetsbelysning att använda vid renovering och allmänt fix med huset. Köpte för något år sedan en helt okej bygglampa på stativ på Jula men den behöver kompletteras med något kraftigare eftersom den inte riktigt räcker till vid målning i större rum eller när det behövs rejält med ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.