fredag 17 juli 2020

Ramper handikappramper

Sveriges bästa priser. Våra kompletta handikappramper tillverkas av gallerdurk inklusive räcken, vangstycken och erforderliga stödben.


De bygger på en enkel och robust konstruktion i varmförzinkat stål som bidrar till stabilitet och lång hållbarhet. Lutningen på ramperna är justerbar men får max vara 1:12. Floby Durks handikappramp är en lätt och stabil konstruktion med gångplan av halksäker slitsdurk.


Denna slitsdurk är halksäker i alla väder därför att smuts, vatten, snö och is faller igenom slitsdurkens maskor. Handikappramper levereras både varmförzinkade eller pulverlackade. Har ni behov av ramper för mindre höjdskillnader kan vi leverera ramper med olika beläggningar t. Ramper för andra ändamål. Fast, vikbar eller teleskopramp.


Ramper handikappramper

Våra portabla ramper finns i en mängd olika storlekar och utföranden. Med handtag som är lätt att fälla in, enkelt lås som du öppnar och stänger med ett handgrepp och suveränt halkskydd.


Teleskopiska ramper avsedda att enkelt skapa tillgänglighet till fordon och entreér utan dyra tillbyggnader. Flyttbar eller fastmonterad handikappramp.


Alla våra ramper är flyttbara som kan flyttas gång på gång. På vissa ramper finns det hål så att rampen kan skruvas fast vid behov.


Ramper handikappramper

Om rampen monteras fast ska du vara uppmärksam på att kraven omkring ramper ändras enligt byggreglementet. Ledstängerna ska vara lätta att gripa om. Lägre ramper och trappor bör ha minst en ledstång. Vi levererar ramper och förflyttningslösningar från ute till inne, mellan rum, till fordon, och upp för trappor.


Personligt bemötande, kvalitativa produkter och snabba leveranser. Alltid med ett leende på läpparna. Vi tillverkar handikappramper och levererar färdiga lösningar för anslutning mot mark eller plint, normalt inom 3-veckor. Köp ramper online till bra pris och gratis frakt.


I denna kategori har vi samlat både portabla ramper och tröskelramper. Våra ramper passar perfekt vid butiker och offentliga lokaler och förenklar framkomligheten för rullstolar, rullatorer och barnvagnar.


Den låga vikten och handtag på sidorna gör den till en god resekamrat samt kan andvändas i alla fall där man vill ha en enkel, snabbt monterad ramp. Utförande ramp Räcke: Enkelt räcke med dubbel ømm. Prisvänlig ramp till rullstol och rollator Här får du en bra och robust rullstolsramp, som passar för många behov. Andra längder kan fås på beställning.


En ramp som denna kan användas till både rullstol, rollator, eller bara för rörelsehindrade personer, som inte kan gå i trappor. Användbar till många ändamål En mobil rullstolsramp. Praktiska ramper i aluminium. Lastramper i aluminium av högsta kvalitet.


Lätta att vika samman och transportera. Finns i alla storlekar till både gummi och stålarver samt hjul naturligtvis. Uppge typ av maskin och vikt, lasthöjd mm.


Vikbara, teleskopiska och för fordonsmontering. Trident är en komplett leverantör av ramper för alla nivåskillnader, stora som små. I sortimentet finns stationära handikappramper som exempelvis tröskelramper, rullstolsramper och entréramper.


Trident har även ett brett sortiment av portabla ramper som kan flyttas och tas med. Vi förenklar din vardag. Varje del kan användas var för sig tillsammans med en övre- och nedre anslutning. Alla delar kan även skarvas ihop med varandra när man behöver bygga en längre ramp.


Därför lägger vi mycket energi på att skapa lösningar, inte minst ramper så alla kan vidga sina vyer. Ett kryssräcke ger rampen ett klassiskt skärgårdsutseende och går naturligtvis bra att använda även då man bygger räcke runt altan eller brygga. Börja med att kapa till stolpar i rätt längd.


Räkna med att det bör sitta en stolpe vid varannan regel. Fäst varje stolpe med två genomgående bultar, brickor och muttrar. Vi håller på och tittar på att göra om en handikappramp utomhus till en av våra kyrkor. Vilken lutning får en ramp maximalt ha.


Ramper handikappramper

Har hört något om att har man en höjdskillnad på meter så ska rampen vara meter, stämmer det? Vi har stor erfarenhet av skräddarsydda handikapp-ramper som vi tillverkar helt efter kundens behov. Vi konstruerar och tillverkar ramper både för privata bostäder, offentliga miljöer och butiker.


Hör av dig så kommer vi på besök och diskuterar fram den bästa lösningen. Välkommen till Jula!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.