onsdag 4 oktober 2017

Giftfria värmeljus

Shoppa online eller besök din närmaste Mio butik! Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Söker du ett ekologiskt alternativ till vanliga doftljus och värmeljus ? Här hittar du både ekologiska ljus och miljövänliga värmeljus och doftljus online. Därför ska du aldrig använda värmeljus med paraffin - Nordic.


Giftfria värmeljus

Klinta Doftljus VÄNNER SOM DU, 18h. Värmeljus Bivax i tygpåse. Tur då att det finns miljövänligare alternativ – som går att göra själv.


Giftfria värmeljus

Det är väldigt viktigt att återvinna metallkoppen från värmeljusen ! Metaller är sådana ämnen som man vinner mycket energi på att återvinna. Stål kräver ungefär dubbelt så mycket energi att nyproducera och aluminium kräver upp emot trettio gånger så mycket jämfört med återvinning!


Köp vackra, handgjorda och miljövänliga ljus hos jordklok. Vi har värmeljus, kronljus, blockljus och bivaxljus tillverkade av naturliga ingredienser!


Icakuriren tio värmeljus för att ta reda på vilket ljus som är bäst. Av de ljus som testades var det fem ljus av stearin, tre av paraffin, ett av raps och ett av okänt innehåll. Resultatet visade att det Svanenmärkta värmeljuset Fixa blev bäst i test, särskilt bra för den som vill tänka miljövänligt.


GLIMMA värmeljus utsedd till bäst i test. Testet visar att det är väldigt stor skillnad mellan tillverkarnas kvalitet, brinntid och pris. De flesta värmeljus är gjorda av paraffin eller stearin.


Dessutom hjälper du till att få binas samhällen att växa. Bivaxet som används till ljusen är en restprodukt från honungsproduktionen och är helt fria från palmolja, animaliskt fett, paraffin eller andra petroleumbaserade kemikalier. Lågan från ett bivaxljus brinner ljust, klart och. Den perfekta ge bort-presenten!


Ett värmeljus är litet, brett ljus, vanligen tillverkat av paraffin, men finns även av stearin! På hösten älskar vi att tända ljus, men många av våra vanligaste ljus är riktiga miljöbovar. De är oftast vita, men kan även vara färgade. De har ett hölje av aluminium eller någon annan metall som behöver återvinnas!


Giftfria värmeljus

Helt giftfria alternativ som brinner betydligt längre. Bivax fungerar dessutom som en luftrenare. Veganska, giftfria och miljövänliga juleljus. Vanilj pion, havsbris och Pink Grape.


Studie: Doftljus är farligare än man tidigare trott. Det finns även blockljus, kronljus och värmeljus i webbshopen. Visst är det mysigt att tända ett ljus när det är mörkt och ruggigt ute. Men nu visar en ny studie att doftljus kan vara mycket mer skadligt än man tidigare trott, att det avger potentiellt farliga nivåer av det giftiga ämnet formaldehyd - som i stora mängder kan vara cancerframkallande.


Ekologiska och giftfria produkter för dig och ditt barn. Granskade av experter, testade av föräldrar. Noga utvalda för att bidra till ett bättre välmående.


Stort utbud av Ljuslyktor och värmeljushållare - populära varumärken - rimliga priser. Enkelt att beställa med snabb leverans - Designinteriör. Du kan göra helt egna ljus av bivax - och vanliga citroner. Bivaxljus däremot är helt giftfria.


På gården Käbbo utanför Vimmerby tillverkas vaxljus sedan mer än hundra år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.