torsdag 17 augusti 2017

Spegel 10 ggr förstoring

Fotopapper av hög kvalitet! Fantastiska vyer inomhus. Framkalla bilder online eller i våra butiker. Vi på BGA är experter på framkallning.


Spegel 10 ggr förstoring

Här hittar du vårt utbud av hårban smycken, armband och andra tillbehör. Stort utbud av väggdekor. Perfekt för att ge en exceptionell detaljåtergivning när du lägger på mascara.


Längd på arm utfälld: cm. TRU-LUX LED belysning som simulerar naturligt dagsljus. WI-FI-anslutning möjlig. Via en app kan du ställa in ljuset som är på kontoret, gymmet osv.


Rekommenderat ca pris 3. För bordsplacering. Smidig spegel som förstorar extra mycket (x10) och som därför ger dig en riktigt skarp bild. Ett bra hjälpmedel för att kunna se skarpt på nära håll i badrumsspegeln. Perfekt när du ska plocka ögonbrynen eller sätta in kontaktlinser.


Bra hjälp när du vill se på nära håll - förstorar ggr på den ena sidan och har en standardspegel på den andra sidan. Idealisk för brynplockning, make up och när du ska sätta i och ta ur linser. En praktisk förstorande spegel som fästs med sugkoppar på badrumsspegeln, kaklet eller andra släta ytor. Sugproppen sitter säkert på släta ytor såsom kakel, glas, plast eller metall.


Spegel 10 ggr förstoring

Inga skruvar behövs. Magnetfästet gör att du kan vrida spegeln till önskad vinkel efter t. Fixa stilen framför en av våra vackra speglar! Upptäck sortimentet på Ellos.


Vårt sortiment med speglar är brett och innehåller både trendiga och klassiska modeller. Och har diameter på 15cm ca.


Denna sminkspegel ger dig ett naturlig dagljus med den inbyggda LED lampan runt spegeln och har 10x förstoring så att du kan se alla detaljer i perfekt ljus. OUTLINE rak- och sminkspegel "PMMA" med LED-teknologi i polerad krom. Väggmontera med svängbar arm.


Spegel 10 ggr förstoring

Armens längd 3mm. Ett nytt hjälpmedel i vardagen. Lika självklart att ha som läsglasögon! Enkel, snygg och lätt att använda, säger Margareta Malmberg om sin nya spegel. Spegel diameter 2mm. Den gör det osynliga synligt! Komplettera dina förstoringar med snygga ramar. Tweezerman x Lighted Mirror ger dig ggr förstoring. En liten och smidig förstoringsspegel med belysning. Sminkspegel med bra förstoring och i storlek 1CM i diameter. Hos JYSK hittar du ett stort utbud av speglar.


Välj mellan hallspeglar, runda speglar och praktiska golvspeglar i flera storlekar. Köp online på jysk. Krom Med sugkoppar OBS!


Då speglarna är behandlade med Anti-fog medel får speglarna endast rengöras med ljumemt vatten och ev. Använd ej starka medel! Vid köp av Anti-Fog spegel 3ggr förstoring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.