torsdag 17 augusti 2017

Bastuarmatur

Stort utbud av bastubelysning i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Vårt utbud av belysning för bastu inkluderar bland annat vägg- och takmonterade bastulampor i olika färger och utföranden i kapslingsklass IPfrån välkända Ifö – ett riktigt tryggt alternativ som även tål att användas i våtutrymmen eller utomhus.


Rätt bastuarmatur skapar en god och mysig stämning med sitt mjuka, behagliga sken. På Byggmax finns det ett stort sortiment av lampor för bastun, där kan du hitta den som passar just dig. Det finns lampor för hörn och för raka väggar som är tillverkade i olika material.


Med rätt belysning blir det enklare att koppla av i bastun, i ett varmt och avkopplande sken som hjälper dig att varva ner från allt vad lysrör och skarpa skärmar heter. Men bastuarmatur kan göra mer än skapa en rogivande stämning. Till exempel kan belysning i bastun skapa spännande. LEDIFY LED-Fjärrkontroll Dimmer 12VDC 96W IP20.


Bastuarmatur TylöHelo W. Ge bastun de viktiga detaljerna – en bastuskopa och en stäva för att ösa vatten och få ångande värme, en termometer så att du håller koll på graderna och en ryggborste som skrubbar och rengör. Professionell LED bastubelysning med värmetåliga LED lampor av högklassig kvalité. Lätta att montera, oslagbart pris och fri frakt.


Bastuarmatur

När du ska köpa bastu, bastuaggregat, bastudörrar, bastustugor och bastutillbehör. Vi har alla tillbehör till din bastu allt från bastulampor till vattenvärmare och skorstenar.


Armaturen tål de höga temperaturer och den fuktighet som uppstår i bastun. Leveranstid 2-veckor. Godkänd för takmontage. Köp din nya bastulampa och bastubelysning hos oss.


Vi erbjuder allt ifrån LED- bastubelysning, bastuarmaturer till vanliga bastulampor. Går även utmärkt att installera i andra utrymmen t ex. Får ej monteras i tak i bastu. Stomme av europavit polyester.


Reflektor av aluminium. Lamphållare av härdplast. Kupa av prismatiskt klarglas med bygelfastsättning. Med eller utan trägaller av furu. Alltid med snabb leverans! Lämplig för installation under fuktiga förhållanden. Mått 2x 2x 1cm. Detta ställer höga krav på armaturerena för att de skall hålla många bastubad år efter år. Se produktblad för monteringsanvisning. Glödlampa ingår ej. Vi har marknadens bredaste sortiment och levererar Badrum av högsta kvalitet!


XL-BYGG Norrby Trä Borås 0. Med matt vitt opalglas och grå blank porslinssockel. Välj mellan de olika modellerna OPUS 1H1och OPUS 2H135. Opus 1H1monteras på väggen. G W 2V, IP 44.


Olika versioner för infällnad och utanpåliggande montage samt modeller med furugaller. Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina inställningar godkänner du att vi använder cookies.


Om Exacta Sweden Vi vill vara en engagerad partner när det gäller projektering av bastuanläggningar, allt ifrån en litet ångbad eller basturum, upp till stora kompletta bastuanläggningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.