torsdag 17 augusti 2017

Cykelbelysning biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Cykelbelysning biltema

Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Perfekt att ha på styret eller på hjälmen. Snabba leveranser och bra priser.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Stark cykelbelysning för mörkercykling i terräng eller ett praktiskt minilyse som du lätt tar av och stoppar i fickan. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Passar de flesta typer av cyklar och även t ex barnvagnar. Kan även fästas i bältet. Monteringsdetaljer och fästen medföljer.


Cykelbelysning biltema

Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar! Laddbart cykellyse fram med watts LED-lampa och två ljuslägen, eller lux.


Med snabbfäste som gör det enkelt att ta av och sätta på lampan på cykeln. Laddas via USB, laddtid 5–timmar. Bra cykelbelysning är inte bara viktig för att synas i trafiken, den är också viktig för att du ska kunna se hela vägbanan när du cyklar. Ju snabbare du cyklar, desto högre krav ställs det på cykellampan framtill.


Två av lamporna bländar dessutom inte bara mötande, utan även cyklisten som använder dem. Biltemas cykellampa blir alltså bäst i test efter att ha vunnit alla tre deltester. Strax efter detta test som Plus utfört, återkallade Ica sin cykelbelysning. Skaffa bra cykelbelysning ! Det ska vara en självklarhet att synas i trafiken.


Vi har cykellampor i en mängd varianter: strålkastare som lyser med ett fast, starkt sken eller de som blinkar för att synas och få uppmärksamhet. När mörkret kommer är behovet av en bra cykellampa stort!


Cykelbelysning biltema

Hos XXL hittar du ett stort sortiment av cykellampor, cykelbelysning och multisportlampor. Hos Biltema finder du nemt de cykellygter, som du har brug for.


Vi har mange forskellige slags cykellygter, både dymamo, usb-opladelige og alm. Kraftfull och kompakt cykellampa med maximalt ljusflöde på 9lm, robust aluminiumkropp, tre ljuslägen (hel, halv- och blinkande läge), externt batteripack och fäste för cykelstyre samt hjälm eller pannband (användningssätt väljs permanent).


Det är viktigt att ha bra cykelbelysning när man är ute och cyklar. Vare sig du cyklar på cykelbanor, vägar eller i skogen så är det viktigt att synas och även att se vägen framför sig. Det är även lag på att ha cykelbelysning när du cyklar i mörkret.


Hos oss hittar du ett brett sortiment av cykelbelysning. De fyra LED-ljuskällorna ger en bred och lång ljusbild som lämpar sig utmärkt för cykelfärder, löpning eller i skidspåret.


Belysning och reflexer. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten. Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför hemmet, med eller utan fyrbenta vänner.


Med bra cykelbelysning kan du känna dig säker i mörkret. Vi har cykelkorgar, pakethållare, cykellås, cykelslangar, lysen, verktyg, cykelväskor, skärmar, pedaler med mera.


Cykeltillbehör online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.