tisdag 18 juli 2017

Xenon extraljus med inbyggd ballast

Köp extraljus styckvis eller våra färdiga paket med allt du behöver för installation! E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Stort lager med snabb leverans. Sveriges bästa priser.


Xenon extraljus - kraftfullt ljus och stort urval med lägsta pris garanti. Fördelen med en stor reflektor är att kastlängden på ljuset blir mycket längre, dvs. NBB 2Fjärr Xenon 60W med inbyggd ballast.


Fäste, stag och reläsats på köpet! LED parkeringslampa i överkant på reflektorn, ansluts separat till plus och minus.


Xenon extraljus med inbyggd ballast

Med en frontlins av polykarbonat tål det både väder, vind och är mycket resistent mot stenskott. Modellen har ett inbyggt LED-positionsljus i överkanten på lampan.


Ett mycket stryktåligt extraljus av hög kvalité från Nordisk Bilbelysning (NBB). Då detta är ett efterkonverterat extraljus är E-märkningen i glaset inte giltig. Den händige kan göra det själv eller så kan man köpa färdigkonverterade med 60W xenon där ballasten är inbyggd precis som på originalet. NBB 1Många monterar tre extraljus på bilen, väljer du NBB 1är det inga problem att till och med montera fyra stycken i bredd på vårat extraljusfäste med art.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Extraljus Alpha 2HFjärr med LED p-ljus. Gratis att använda! Detta xenon extraljus är tillverkat för hårt bruk.


Ljuset är byggd av halogen extraljus, som man har tillsatt Cobra xenon. Med inbyggd ballast behöver du inte extra utrustning utanför ljuset. Finns även i 110W version med inbyggd ballast. Med vår 35W serie garanteras du radiostörnings fria körningar.


Xenon extraljus med inbyggd ballast

Garantitid (innefattar LED-list): år. Lamptyp: D2Y Xenon Inbyggt drivdon ( ballast ). Populärt extraljus med LED-positionsljus som levereras med 75W xenonkonvertering eller så köper man till färdigkonvertering.


Ballasten är en viktig komponent som möjliggör att xenonljus fungerar på ett korrekt sätt. I decennier har ballaster använts flitigt inom Xenon -belysning allt eftersom Xenon -tekniken har ökat i popularitet. Xenonlampa och ballast är länkad med en specifik kod för att förhindra.


Xenonkungen är expertleverantören av xenonljus, beställ enkelt online! Ett tåligt extraljus av hög kvalité med lamphus NBB Alpha 2från Nordisk Bilbelysning (NBB).


Xenon extraljus med inbyggd ballast

Ny modell med inbyggt LED-positionsljus i överkanten på lampan. Funktioner som: hållbarhet även vid tuffa förhållanden, kvalitets reflektor, väldigt bra ljusbild och extrem ljusstyrka.


Extern ballast utanför ljuset. Nbb xenon inbyggd ballast. Med tiden kan dock dessa lampor börja brännas vid lägre eller högre temperaturer och ändra ljuskvaliteten innan de förbrukats helt. Pris Betyg Mest sålda.


Drivs med WordPress. Hållbarhet även i tuffa förhållanden, Kvalitets reflektor, väldig bra ljusbild och ljusstyrka! Denna ABL extraljus har bl. Upplyst och säker till rätt pris!


Pendlar ju mil om dagen så skiten ska fungera utan problem och ge mesta möjliga ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.