måndag 17 juli 2017

Hyra nödsändare

Köp nödsändare för ökad sjösäkerhet. Vi har bland annat PLB och MOB1. Se hela vårt utbud! I vårt stora utbud finner du nödsändare och mycket mer. Hitta dina favoriter här! Satellite SOS by Fjällcom.

Lätt att hyra, lätt att använda och prisvärda! Du kan hyra Nödsändare för ca 1kr per dag eller 5kr för en vecka.


Ska du långt bort från civilisationen är en nödsändare ett bra säkerhetstänk. GPS eller vad du än kallar det - du kan hyra det genom Hygglo!


Hos Laponia Adventures kan du hyra nödsändare eller annan säkerhetsutrustning för din fjälltur. Vår uthyrnings finns på vår bas strax utanför Jokkmokk.


Kontakta oss innan ditt besök så att vi kan se till att någon finns där för att hjälpa dig. ACR ResQLink, personlig nödsändare (PLB) som sänder via satellitnätverket Cospas Sarsat-systemet.


Kan användas vid alla typer av utevistelse som exempelvis fjällturer, kajakturer, skridskoturer, vid svampplockning, i båten, skärmseglingen eller skogsarbetet.

Nödsändaren flyter och passar därför bra vid vattenaktiviteter som exemplevis båtturen, vattenskoteråkning och kajak- och kanotpaddling. För tillfällig användning av satellitkommunikation erbjuder satavenue. Hyr satellittelefon eller satellitmodem.


Hyra satelittelefoner och GPS trackers. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. När du är ute i naturen eller på sjön, kan du hamna i en nödsituation och behöva hjälp.


Då är det bra med en nödsändare som kan användas inom sjöfarten, luftfarten och i skog och mark. Jag är studerande så har inte ekonomin nödvändig för att köpa en, så därför tänkte jag höra om någon här inne sitter på en Spot eller liknande med ett aktivt abonnemang som inte används, som de skulle kunna tänka sig. Boka din nödsändare här!


Att genomföra Vita eller Gröna Bandet innebär att du utsätts för naturens nycker, vilket är en utmaning både fysiskt och psykiskt. Att hoppas på det bästa men förbereda sig för det värsta är därför en bra filosofi. Världens minsta nödsändare, vattentät, och mycket lätt (1g), lågt pris och fungerar i hela världen.


Brett användningsområde Nödsändaren har ett brett användningsområde – för alla som befinner sig i områden där andra möjligheter till kommunikation är svåra, eller där man utsätter sig för risker, är en liten personlig nödsändare en trygg investering. En personlig nödsändare, PLB, är en trygghet att ha med för alla som befinner sig i områden där möjligheter till kommunikation är svåra eller begränsade eller där man utsätter sig för risker.


Med inbyggd 50-kanals GPS sänds exakt position direkt och räddningsstyrkorna hittar dig snabbare. Den sänder på 12MHz som är den frekvens som räddningsstyrkan kan pejla in. Levereras med två nya O-ringar och ny skruv.


Fastfind 2är mycket liten, väger bara 1gram och har ett lågt pris. Freetime hyr ut högkvalitativa säkerhetsprodukter samt elektronik.

Jag vill gå ensam i Femundmarka nationalpark (Norge) med omgivningar om nån vecka - familjen förbjuder mig! Kostar det skjortan? Tacksam för alla tips och idéer.


I helgen, fredag-lördag blev det möjlighet till lite vandring och övernattning i hängmatta. När du hyr satellittelefon och övrig utrustning av satavenue. Vi kontaktar dig så fort som möjligt för att erbjuda dig det mest lämpliga erbjudandet för dina behov! Bra trå jag har precis börjat fundera i dessa banor.


Har dock börjat snegla lite på. Tillbehör nödsändare och transponders. För vandraren, äventyraren, seglaren, jägaren, sportfiskaren, piloten eller skogsarbetaren.


En personlig nödsändare, PLB, är en trygghet att ha med för alla som befinner sig i områden där andra möjligheter till kommunikation är svåra eller där man utsätter sig för risker. Hyr en nödsändare eller satellittelefon för din skidtur i vinter.


Den stenhårde krigaren Riddick har lämnats för att dö på en ogästvänlig planet. Men han är inte ensam. För att kunna överleva och ta sig planeten måste han bekämpa utomjordiska rovdjur som är farligare än någon människa han stridit mot. Därefter måste Riddick aktivera en nödsändare, som samtidigt tipsar universums alla prisjägare som är ute efter belöningen till den som.


Samtliga PLB som vi hyr ut är registrerade i den internationella databasen på SARInfo Sweden. Du ska inte registrera den på dig! I samband med att vi skickar den till dig så bifogar vi en länk till “24-timmarskontakter”.


Det är viktig att du fyller i dessa uppgifter samt en en kortare färdplan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.