torsdag 11 maj 2017

Tekanna med värmeljus

Shoppa online eller besök din närmaste Mio butik! Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Spara en massa pengar här! Den fina tekannan med värmare kommer från danska Stelton och är designad av Knud Holscher.


Laura Ashley tekanna och värmare har ett vackert mönster med blommor och blad på gräddvit botten och detaljer i guld ger ett lyxigt utseende. Värmaren håller ditt te varmt med ett värmeljus.


Tekanna med värmeljus

Passar perfekt med övriga produkter från Laura Ashley Heritage Collectables och är en fantatsik present till brudparet, jubilaren eller till dig själv. Stilren tekanna i glas med en separat värmare för värmeljus som håller teet varmt. Medföljer även sil i rostfritt stål. Tekanna i glas med värmeljus.


Ca l Tål diskmaskin. Det finns kannor i vitt porslin, målad keramik, rostfritt stål och gjutjärn. De olika materialen har lite olika egenskaper. Fri frakt över 499kr.


Tekanna med värmeljus

Med en tekanna i gjutjärn behåller du ditt te varmt länge, även när kannan ställts fram på bordet. Alla tekannor är gjorda för att hålla värmen på de te du vill brygga och servera. Våra japanska tekannor från bland annat Satake är mycket populära och kombinerar kvalitet, funktion och vacker japansk design. Oavsett om du lägger tepåsar i en tekanna eller använder löste i en tekula, kan du hitta det du behöver här.


Tekanna med värmeljus

Gratis att använda! Bjud familjen på frukost eller afternoon tea med scones, marmelad och sötsaker. Låt teet stå framme i kannan och bjud på påtår, både mysigt och en fin detalj på bordet! I vårt sortiment hittar du både klassiska japanska tekannor från bland annat Satake och kannor i europeisk stil i allt från gjutjärn som håller vattnet hett länge, tekanna med sil och glas till porslin och.


Servera glögg med stil med den här eleganta glöggkannan från Sagaform. Kannan är tillverkad i glas och kommer med en dekorativ värmare i guldfärgat stål.


En jättefin underställ för varmhållning av te. Upptäck ett stort utbud av porslin, bestick, köksredskap och mycket mer!


Värmare i glas som håller drycken din kanna varm och go med hjälp av värmeljus. Vi har de hetaste varumärkena till bästa pris. Kan används med kol eller värmeljus.


Tevärmaren håller tekannan varm med ett värmeljus. Japanska tekannor från Satake är gedigna och tillverkade av gjutjärn.


Kannan Sendai kommer i flera olika färger och rymmer L. Vill man kunna servera lite mer te finns Satake Tokyo, också i gjutjärnoch levereras med tesil. Till kannan finns muggar och en tevärmare i samma design som håller tekannan varm med ett värmeljus. Skip to content Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse, vilket du accepterar om du fortsätter. Värmare som håller drycken din kanna varm och go med hjälp av värmeljus.


Stor risk att den spricker, dessutom leder keramik värme dåligt så det tar tid värma innehållet. Finns keramik krukor att värma glögg i med värmeljus under och då får man en relativt mjuk uppvärmning men även där tycker jag det finns risk för sprickor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.