torsdag 11 maj 2017

Led lampor e14

Marknadens största utbud. Stort utbud av lampor. De snelste zoekmachine. Alltid snabb leverans. Returnera, ångra ett köp? Gför att nämna några. Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Med den nya filamentteknologin (se mer nedan) blir LED -lampornas utseende dessutom ännu mer ombytliga. Det finns ingen bättre ljuskälla än en med lysdioder för lampor med rörelsesensorer! LED -ljuskällor med E-socklar klarar nämligen många tändcykler.


Led lampor e14

Det finns inte längre någon anledning att välja lågenergilampor, glödlampor och koltrådslampor. En lampa med sensor tänder och släcker ljuset ofta, vilket förkortar en ljuskällas livslängd avsevärt.


Välj enligt nedan om lampan ska vara dimbar med vanlig brytare (klick-dimbar) eller dimbar med dimmer. Byter du till LED kan du spara upp till 90% energi och de håller minst gånger längre jämfört glödlampor. Många av dessa Elampor är dimbara.


Här hittar du dimbara Elampor. Våra Led Lampor kan du direkt ersätta dina äldre glödlampor med. Watt LED = Watt Vanlig glödlampa. Effekt: W (motsvarar W glödljus). Livslängd: upp till. Spridningsvinkel: 110°. Vi har ett stort utbud av belysning till superbra priser! Vi har lampor för vanliga socklar som Eoch Emen även spotlights och speciallampor. Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor. LED - lampor - energisnåla lampor för alla behov.


Finns som päronlampor, spot, kronljus och klot. LED -tekniken har öppnat nya möjligheter. Högre kvalitet och ett bredare utbud har gjort det enkelt att skapa intressanta och funktionella ljusbilder. Och så har de väldigt lång livslängd.


Brett sortiment av verktyg. Zoek naar Led Gu10. Handla lampor och mycket annat hos Cellbes. Välj din favoritlampa efter din miljö med hänsyn till ljusstyrkebehov och utseende varefter du väljer lampa med varmvit eller vit färgtemperatur.


Ett fullvärdigt alternativ till vanliga glödlampor. LED lampor för 230V, som passar direkt i den smala Estandardsockeln. Esockel är en mycket vanlig lampsockel här i Sverige. Används bland annat i flertalet mindre bordslampor och vägglampor.


Att få ett varmvitt ljus som även är dimbart är inga problem med LED numera. Finns med olika ljusstyrkor och modeller. Ger en låg värmeutveckling och ett varmtonat, vitt ljus.


Fri från kvicksilver. Led epäronlampa dimbar SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! Du har nyligen tittat på. LED-lampa EBright 2W filament kron 2lm kr.


Led lampor e14

Lampan motsvarar W glödljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.