torsdag 3 maj 2018

Spegelbelysning med uttag

Bakstycket har in- och utgångar för installationskabel, överkopplingsbar. Med 230V uttag (placering till höger) Vita detaljer. Dolda upphängningsbeslag.


Dimbar badrumsarmatur med jordat uttag (16A) under klafflock i borstad stål. Montering horisontellt IP4 vid lodrätt montage gäller IP20. Armaturhus i stål och aluminium med kupa av akryl. Med spegelbelysning får du en riktigt bra belysning i direkt anslutning till badrummets spegel.


De är alla testade och godkända för användning i våtrum. Bänk- och spegelbelysning. Coolt att kunna ta en dusch eller ett bad i blått, rött eller varmvitt sken.


När du köper badrumslampa är det allra viktigast att kolla upp vilken IP-klass badrumsarmaturen har så att den passar där den ska monteras. I ett badrum finns flera zoner med olika IP-klasser.


Denna spegelbelysning är 9mm bred och levereras med 230V- uttag. Deras högkvalitativa badrumsprodukter genomsyras av stilren design för att ge ditt badrum en modern känsla. Spegelbelysning i vit MDF för montering ovan spegel med 230V eluttag. Modica är en lysrörsarmatur med stomme i metall och finish i krom.


Den har ett uttag på änden av armaturen vilket gör den perfekt ovanför spegeln. Sprider dessutom ett bra och naturligt ljus, perfekt i badrummet.


Spegelbelysning med uttag

Därför krävs bra och genomtänkt planering för att lyckas med din badrumsbelysning. Men planeringen handlar inte enbart om hur dina badrumslampor ser ut och hur mycket de lyser upp. Badrumsbelysning är en viktig del i hur du upplever ett badrum. Hitta din unika badrumsbelysning hos oss på Lampan.


Belysning till badrum ska vara snyggt och ge bra ljus. Vi har det bredaste belysningssortimentet. Handla för över 500kr och få gratis frakt!


Det är viktigt att planera sin belysning i köket för att skapa en trivsam miljö. För många blir köket som en mötesplats där vi lagar mat, samtalar och äter tillsammans.


LED-belysning i kök. Komplettera med ett spegelskåp i badrummet. Gustavsberg erbjuder flera funktionella lösningar - alla med inbyggd belysning och snygg design. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.


Spegelbelysning med uttag

Passar att ha på sminkbordet, på byrån, i din walk in closet, hallen etc. Den kan hängas på väggen eller placeras stående med hjälp av stödet som finns på baksidan av spegeln.


Spegelbelysning med uttag

Den drivs med batterier (säljs separat) eller med den medföljande nätadaptern. Uttag och strömbrytare får inte placeras i områdenoch 2. Ring till vår kundtjänst om du vill veta mer om IP-zoner eller om du är osäker på vad som gäller för en bestämd lampa som du vill sätta upp i ditt badrum. VARMT VÄLKOMMEN TILL LJUSTEMA. Idag är lampor så mycket mer än bara en källa för ljus.


En lampa kan bli en riktigt snygg inredningsdetalj i ditt rum, ge en funktionell belysning som hjälper dig i din vardag eller på din arbetsplats eller belysa din utemiljö och skapa en mysig och inbjudande miljö som du vill spendera tid i. Svedbergs levererar badrumsinredning av högsta kvalitet. Enbart originaldelar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.