torsdag 11 maj 2017

Ipf extraljus xenon

Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för smidig installation. Upp till 60% lägre pris när du köper extraljus på nätet, extraljus i alla prisklasser!


Ipf extraljus xenon

Vi har Upp till -50% på Extraljus. Köp Extraljus från kända fabrikat! Sveriges bästa priser. Allt ljus riktas dit du behöver det som mest och är en av få LED ljus som på allvar kan konkurrera med de stora xenon extraljusen!


IPF har en av världens bästa optiska system där allt ljus riktas precis där man behöver så trots låg effekt så har den en otroligt hög ljusstyrka. Xenon Köp xenon på Extraljuskungen. Vi säljer det du behöver för att konvertera till xenon på halvljus, helljus, dimljus och extraljus. Om du har en bil med med xenonlampor monterat från fabrik så har vi utbyteslampor av alla modeller.


IPF är kända för sin patenterade optik som maximerar ljusflödet och reducerar ljusspill genom att varje lumen träffar rätt på vägbanan. IPF utrustar sina extraljus med de allra bästa komponenterna som finns att tillgå på världsmarknaden, från kylning och lamphus till lysdiod.


Ett Xenonkit är ett komplett kit för konvertering av 2st lampor, t. Många monterar tre extraljus på sin bil och de kit som vanligtvis används för konvertering av extraljus kan beställas som kit. IPF:s lampor håller en väldigt hög kvalité och flaggskeppet 9SRLär troligtvis marknadens bästa extraljus i sin prisklass.


Ipf extraljus xenon

När man monterar extraljus på ett vanligt extraljusfäste eller i en kraftig extraljusbåge så måste man oftast även montera extraljusstag om ljuset inte ska fladdra. Vid montering av lampor i en stadig frontbåge så kan det fungera utan stabiliseringsstag när man kör på slät asfalt men kör man på ett gupp eller på en gropig grusväg så kommer ljuset att fladdra ändå. Xenonkungen är expertleverantören av xenonljus, beställ enkelt online! Prestandabelysning.


Ipf extraljus xenon

LED- extraljus av exklusiva märken så som Vision X, IPF och Osram för dig som vill ha det bästa. Beställ ditt xenonkit hos oss idag! Gör som flera nöjda kunder före dig. Du handlar enkelt och bekvämt xenonkit för helljus och halvljus i vår webbshop.


Köp extraljus styckvis eller våra färdiga paket med allt du behöver för installation! E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! I dag har IPF ett stort sortiment med lampor i halogen utförande men också i LED utförande från runda traditionella lampor till så kallade LED Light Bars. IPF är ett Japanskt varumärke som är välkända för sina unika rally lampor tillverkade i lätt aluminium.


IPF kännetecknas av hög kvalitet och en design som slår det mesta för användning på rally bilar, personbilar och lastbilar. Företaget har lång erfarenhet av extraljus som använder både halogen, xenon och led teknik. Kablaget levereras med kablar, snabbanslutningar, relä samt strömbrytare för hel och halvljusjustering av 9lampan.


Med hög kvalitet och tuff design är de favoriter inom rally, off road och på lastbilar samt personbilar. Fördelen med en stor reflektor är att kastlängden på ljuset blir mycket längre, dvs. Med tiden kan dock dessa lampor börja brännas vid lägre eller högre temperaturer och ändra ljuskvaliteten innan de förbrukats helt.


LED extraljus når full ljusstyrka redan efter sekund även i -45° d. LED som extraljus underlättar montering på fordon med exempelvis känslig elektronik i form av sensorer, radar m. Inkopplingen är relativt enkel att genomföra på egen hand. LED KONVERTERING Vi erbjuder ett brett sortiment av 12V och 24V led konvertering med fokus på säkerhet och prestanda. Våra led konverteringskit passar till bland annat H H H H H1 H1 H2 HBoch HBsockel beroende på modell.


Finns PBE2med olika ljusbild? Och de är 20W mera än xenon du hade så borde helt enkelt lysa lite bättre då kan man tycka. Spara en massa pengar här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.