torsdag 30 mars 2017

Liten spegel med sugpropp

Här hittar du vårt utbud av hårban smycken, armband och andra tillbehör. Stort utbud av väggdekor. Vårt sortiment med speglar är brett och innehåller både trendiga och klassiska modeller.


Fixa stilen framför en av våra vackra speglar! Upptäck sortimentet på Ellos. På baksidan sitter en sugkopp som gör att du enkelt kan fästa spegeln på blanka ytor som kakel och större speglar. Smidig spegel som du enkelt fäster med sugproppar på din befintliga badrumsspegel.


Liten spegel med sugpropp

Brett synfält och 3x förstoring, perfekt för sminkning, rakning m. Backspegel med sugpropp. Perfekt som extraspegel vid t. Spegel sugpropp SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Praktisk löstagbar förstoringsspegel.


Liten spegel med sugpropp

Sjäva spegeln har en magnet på baksidan som fäster vid sugproppen som du har fäst på väggen. Sugproppen sitter säkert på släta ytor såsom kakel, glas, plast eller metall. Inga skruvar behövs.


Köp Skönhet på CDON. Alltid till bra pris och med snabba leveranser. When a great deal means a great deal! Speglar för ren reflektion. Badrumsmiljöer ställer dock höga krav på speglar. En spegelvägg kan ge extra rymd och ljus åt ett rum. De ska dels klara av fukt, de ska gärna rymma lite prylar och de ska också möta dina estetiska krav och passa med den övriga badrumsinredningen. Bra priser och snabba leveranser.


När man har glasögon och ska sminka sig eller fixa till sina ögonbryn, är det mycket hjälp att ha en liten spegel med sugpropp ar xsom man kan fästa på din badrums spegel. Då slipper man ta på och av sina glasögon för att se vad man gör.


Liten spegel med sugpropp

Förstoringen är 10X och med en diameter på cm. Sugpropparna på spegelns baksida är rejäla och spegeln fäster. Denna sminkspegel med sugproppar med bra förstoring är en förstoringsspegel av bra kvalité. Sminkspegel med bra förstoring och i storlek 1CM i diameter.


Liten innerbackspegel med sugpropp. Monteringsinstruktioner finns på förpackningens baksida. Spegelglasets diameter är 1mm, total diameter är 1mm. Kan fästas på en spegel, kakel, etc.


Rengör underlaget och sugpropparna noga innan montering! Denna spegel används av dig som handledare för att kunna se elevens ögon så att eleven håller koll på trafiken runtomkring sig. Genom att kombinera speglar med fina posters och ramar skapar du en personlig tavelvägg.


I våra varuhus hittar du speglar för alla rum. Välj mellan runda väggspeglar i olika storlekar, praktiska golvspeglar och sminkspeglar med belysning. Skapa rymd i hemmet med dekorativa speglar. Visste du att en spegel kan göra så att rummet upplevs större samtidigt som spegeln reflekterar ljuset från fönstren så rummet blir ljusare.


Med väggspegeln gör du snabbt inredningen personlig. Nätt och stilren design gör spegeln både tidlös och modern. Lättplacerad - passar i alla rum. Dekorativ, rund spegel med svart rem för upphängning.


Du kan även fräscha upp hela hemmet med doftoljor då de sprider en god doft från doftpinnar, det är ett enkelt sätt att skapa lite lyx i vardagen och unna dig det där lilla extra. Men utöver doftande oljor så hittar du även övriga badrumstillbehör så som traditionella tvålpumpar, speglar, duschförvaring i form av duschhyllor, hängande förvaring, duschringar och produkter för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.