torsdag 30 mars 2017

Cementbaserade skivor fibercementskivor

Alltid låga priser hos Byggmax. Spana in våra superpriser! Många av våra fibercementskivor är anpassade för tuffa utomhusmiljöer och våtutrymmen.


Våra brandskyddsskivor är lätt att ytbehandla, obrännbar och påverkas inte av skadedjur. I Byggkatalogen kan du söka och jämföra cementbaserade och cementbundna skivor samlade på ett ställe. Här finns produktinformation, bilder, broschyrer m m. Cementbaserade skivor fibercementskivor Cementbaserade skivor Beijer Byggmateria.


Cembrit är Sveriges ledande leverantör av fibercementskivor. MINERIT är vårt mest välkända varumärke.


Cementbaserade skivor fibercementskivor

Mer information om företagens produkter inom cementbaserade skivor finns på respektive bolags hemsida. Du kan välja att kontakta företagen direkt eller skicka en förfrågan om cementbaserade skivor. Bygg med Cembrit fibercementskivor och håll vind och fukt borta under konstruktion.


Fredricsons Trä lanserar skivan Viroc på den svenska marknaden. Viroc är en cementbaserad träfiberskiva som är infärgad i fem naturliga kulörer som passar väl in i den rådande trenden inom industriell design.


Fibercementskivor Konstruktion. Fasadskivan innehåller även polypropylenfibrer. Betong alternativt cementbaserad puts, spackel eller skivor behöver sedan ytbehandlas.


Nackdelarna med cementbaserade skivor är att de är dyrare, tyngre att lyfta och. Här få du tips om fasadpanel och goda råd om fibercementskivor om du funderar på att välja panel av fibercement till huset.


Cementbaserade skivor fibercementskivor

Skiva Skiva = M2. Monteras alltid med Cembrit nockband i nock och takfot. Om du har underlagstak behövs inte Cembrit PVC tätband mellan skivorna. För att uppnå ett tätt tak krävs Cembrit PVC tätband i överlappet mellan skivorna.


Yttertak och takdetaljer i brandskyddande fibercement. Takläggning av Cembrit korrugerad plåt i fibercement kommer i olika profiler.


När du väljer Cembrit skivor kommer du inte bara dra nytta av de unika egenskaperna hos materialet. Den har gipsskivans fördelar, men samma styrka som tegel och murblock. Tack vare att skivan saknar organiskt innehåll kan den inte mögla, ruttna eller brytas ned. Detta gör också skivan extremt formstabil med minimala rörelser.


De genomfärgade skivorna ger också ett unikt uttryck för fasaden. De kan till exempel vara sandfärgade, faluröda, vita eller gråa.


Vanliga fibercementskivor färgas ofta med vattenbaserad acrylatfärg. Så välkänt att det med tiden blivit synonymt med en hel kategori. När någon pratar om ”minerit” idag kan de ibland mena fibercementskivor i största allmänhet. Därför byter nu Cembrit namn på dessa specialskivor.


Cementbaserade skivor fibercementskivor

Minerit Normal blir alltså Cembrit Multi Force. Och alla de övriga Minerit- skivorna byter också namn (se nedan). Kan en så kallad cementbaserad skiva sättas upp direkt mot den uppreglade väggen med isolering? Har vi fattat rätt då vi tänker sätta en cementbaserad skiva även i nischen som underlag.


Fråga oss om du har funderingar som rör vårt stora skivsortiment. Köp byggskivor billigt hos Byggmax Hos Byggmax finns byggskivor i många olika dimensioner och utföranden.


Här hittar du rätt skiva för just ditt byggprojekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.